Logger No.1 Sanav BT88

Cena: 75,06€

Logger No.1 Sanav BT88

BT-88P je najzmogljivejši Bluetooth GPS v svojem razredu z visoko občutljivostjo -158 dBm. V kompaktnem, lahkem in privlačnem ohišju je vgrajen zmogljiv 51 kanalni GPS sprejemnik z WAAS/EGNOS podporo, antena in Ni-MH baterije. Uporabite ga lahko za najrazličnejše aplikacije – od sledenja vozil, navigacije, lokacijskih storitev, pomorske navigacije in v letalstvu… Enostavno je uporaben v vozilu ali na barki.

Ker ima vgrajeno brezžično tehnologijo Bluetooth, ga lahko namestite na optimalno mesto v vozilu ali plovilu, dlančnik ali prenosni računalnik pa imate nameščen tako, da ga najudobneje uporabljate. Tako ima GPS najboljši sprejem, dlančnik ali prenosni računalnik pa v radiju 10 m od sprejemnika.

Komplet vsebuje:

  • Bluetooth GPS sprejemnik BT-88P

  • 12 V napajalni kabel (s priključkom za avtomobilsko vtičnico)

  • zgoščenka z navodili za uporabo in priklop

BT-88P podpira prenos podatkov po NMEA standardu. Zato je združljiv z vso GPS kartografsko programsko opremo. Odprte vam pusti vse možnosti – ne glede na to ali ga uporabite samo kot običajen ročni GPS, zmogljiv kartografski ploter ali enostaven sistem za terenski zajem podatkov za GIS.

Neprekinjeno deluje dalj kot konkurenčni Bluetooth sprejemniki, pri tem pa ne troši baterije vašega dlančnika. Seveda je v standardni opremi tudi 12 V napajalni kabel, preko katerega polnite Bluetooth GPS sprejemnik BT-88P in vaš dlančnik – ter se ponovno izognete kopici kablov


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem GEOSERVIS d.o.o.