Kotizacija za OpenBlend konferenco – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
OpenBlend se bliža!

OpenBlend je strokovna, mednarodna konferenca s področja javanskih tehnologij, ki bo letos organizirana tretje leto zapored. Če ste IT strokovnjak, tehnični direktor, arhitekt IT rešitev, ali spletni razvijalec boste dobili nove vpoglede v prednosti javanskih tehnologij in orodij. Če se srečujete z javanskimi tehnologijami vsak dan, če jih integrirate v svoje obstoječe sisteme, ali pa ste le radovednež, ki ga zanimajo novi trendi in smernice razvoja jave na strežniški strani, pa je ta dogodek točno to, kar ste ves čas pogrešali v našem prostoru. Konferenca OpenBLEND (www.openblend.org) je cenovno ugoden, strokovni in družabni dogodek, ki mu v bližnji okolici (tudi onstran meja) ni para.

Na letošnji konferenci bodo znova postregli s skrbno izbrano paleto zanimivosti iz javanskega sveta. Poslušali boste mednarodno uveljavljene strokovnjake, ki vam bodo ponudili vpogled v najsodobnejše smernice pri razvoju aplikacij in informacijskih rešitev.

Format konference ostaja enak – celodnevni dogodek v izjemnem ambientu Ljubljanskega gradu, s strokovnimi predavanji in z dovolj premorov za živahne razprave v zelo odprti in dostopni druščini.

Vrednost kotizacije je 300 €!

Več o konferenci na www.openblend.org!


Deli z drugimi:
Share