Knjiga Igrišča narave – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Opis knjige

Opis knjige:

Predstavljajte si vznemirjenje otrok, ko gradijo svoje skrivališče iz vej ali izdelujejo čolničke iz vejic, se plazijo med visoko travo in iščejo zanimiva bitjeca. Igranje na prostem je bilo nekdaj sestavni del odraščanja: otroška domišljija se je lahko razmahnila, zaradi tekanja na prostem pa so bili otroci čili in zdravi. Dandanes pa otroci prepogosto obtičijo v stanovanju, pred televizijo ali računalnikom.

Priročnik Igrišča narave je poln načrtov za domiselne igre, ročne spretnosti in zamisli za pustolovščine. Otroke in njihove družine, skrbnike in učitelje spodbuja, da se spet odpravijo v naravo. Ne glede na to, ali živite v mestu ali na podeželju, ali ste roditelj enega otroka ali vodja dvajsetih, vam bo knjiga pokazala, da lahko v naravi počnete zelo veliko zabavnih reči.

V knjigi so opisane dejavnosti, ki segajo od vznemirljivih iger do oblikovanja stvari iz naravnih materialov. Morda si boste spomladi zaželeli izdelati loke in puščice iz mladik, se poleti igrati skrivalnice, jeseni skakati v kupe listja ali pozimi ustvarjati obešanke iz koščkov ledu … Opisane so tudi pustolovske igre, ki se jih igramo, ko pade mrak, in igre, ob katerih se lahko zabavamo vse leto.

Knjiga je bogato opremljena z barvnimi fotografijami družin, ki preizkušajo različne projekte, odkrivajo zanimive stvari in se imajo v skrivnostni naravi zelo lepo.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem DIDAKTA D.O.O. RADOVLJICA (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share