Inteligentne rešitve za dom – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Komplet vsebuje:

  • 1x nadzorna enota Z-Wave Vera Edge
  • 3x temperaturni senzor Z-Wave Danfoss
  • 3x dvojni relejski modul Z-Wave Philio Pan06

NADZORNA ENOTA Z-WAVE VERA EDGE

  • Napreden z-wave plus krmilnik

Vera Edge je napreden z-wave krmilnik primeren za uporabnike z enostavnimi potrebami po avtomatizaciji doma. Predstavlja odličen prvi korak v svet avtomatizacije doma. Priključite in nadzorujete lahko več kot 220 naprav, ki delujejo na z-wave ali wi-fi protokolu. Dodajte senzorje, vgradne module, termostate, števce porabe energije in še več naprav. Vera Edge zmore skoraj vse kar zmorejo bolj napredni krmilniki za avtomatizacijo doma.

  • Uporaba v poslovnih obratih

Vera Edge je odlična za uporabo v pisarnah z 4-20 zaposlenimi. Z uporabo RFID sistema, Vere Edge in nekaj dodatnih z-wawe modulov lahko za nizko ceno spremenite vašo pisarno v popolnoma avtomatiziran prostor. Pridobili boste nadzor nad delovnimi navadami vaših zaposlenih, optimizirali boste porabo energije, vaša pisarna pa bo hkrati postal varna. Tudi ko boste na dopustu pa boste imeli vpogled v to kaj se dogaja v vaši pisarni.

  • Čudovit uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik Vera Edge z-wave krmilnika je enostaven in skoraj enak na vseh platformah. Svojo Vero lahko nadzorujete preko telefona, tablice, računalnika ali MAC booka. Nadzor vašega doma je mogoč s kjerkoli na svetu. Posebnost uporabniškega vmesnika je veliko možnosti za personalizacijo. Vaš dom lahko operira v večih različnih načinih(dan, noč, dopust…) glede na različne parametre. Ta lastnost je po navadi prisotna le pri z-wave krmilnikih višjega cenovnega ranga.

  • Napredne funkcije Vere Edge

Z-WAVE SCENE (Poljubno povezujte različne z-wave naprave v vašem domu. Ustvarjajte urnike delovanja vaših naprav in optimizirajte vaš dom. Primer scene: Ob 6h zjutraj se glede na stopnjo svetlobe dvignejo rolete, prižge se TV, vklopi se boiler)

GEOFENCING (Vera ugotovi kje se nahajo njeni uporabniki. Glede na to lahko potem avtomatizirate določena dejanja. Ko prihajate domov Vera sproži sceno “prihod domov” in začne ogrevati stanovanje…)

SMS IN E-MAIL OBVESTILA (Vera Edge vas po vaši želji lahko obvesti o dogajanju v vašem domu. Npr. Ko pridejo domov vaši otroci vam bo Vera poslala SMS.)

PRISTOPNA KONTROLA (Članom vašega gospodinjstva dodelite dostop do sistema. Vsak član bo imel svoje geslo in uporabniško ime. V kombinaciji z z-wave ključavnico in kamero lahko tudi preko oddaljenega dostopa vidite kdo je pred vrati in nato po želji odpirate ali zaklepate vrata vašega doma.)

ENOSTAVNA NAMESTITEV (Vera Edge se poveže z napajanjem in preko internet kabla še z vašim rutarjem ali drugim virom internetne povezave. Vera nima on/off gumba, zato se takoj prižge. Ko se vzpostavi povezava obiščite spletno stran home.getvera.com in ustvarite brezplačen uporabniški račun)

TEMPERATURNI SENZOR Z-WAVE DANFOSS

Ta z-wave temperaturni senzor se lahko uporablja samostojno v z-wave sistemu za pametni dom ali pa v kombinaciji z Danfoss LINK sistemom. Deluje kot centralni temperaturni senzor za sisteme ogrevanj z večimi aktuatorji. Senzor je izjemno natančen in prikaže temperaturo na zaslonu vsebuje pa tudi možnost ročnega spreminjanja postavljene temperature. Ta možnost je vključena prek dveh gumbov na napravi.

Danfoss Link RS-Z senzor ima še en dodaten gumb, ki ni definiran. Definira se ga v z-wave krmilniku, možne definicije gumba pa so nenadno povečanje temperature (temperature boost) ali aktivacija funkcije prihranjanja energije.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ZALIKA D.O.O., LJUBLJANA (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več