Telefoni
26.02.2016 07:40

Deli z drugimi:

Share

DOOGEE X6 za manj kot evrskega stotaka!

DOOGEE X6 za manj kot evrskega stotaka!
DOOGEE X6 za manj kot evrskega stotaka!

Na spletni prodajalni gearbest.com smo si tokrat pobližje pogledali pametni mobilni telefon DOOGEE X6, ki je na voljo za zgolj 95 evrov. Po tej ceni bo zanimivi mobilni telefon po vsej verjetnosti kar hitro razprodan, zato bo treba z naročilom pohiteti. Pametni mobilni telefon DOOGEE X6 lahko po nadvse ugodni maloprodajni ceni 95 evrov kupimo na spletni povezavi bit.ly/GearBest-DOOGEE-X6.

Pametni mobilni telefon DOOGEE X6 je odličen mobilni telefon s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, poganja pa operacijski sistem Android 5.1 Lollipop. Kot je na vzhodu standard, je v njem prostora za dve kartici SIM, in sicer eno vrste SIM in drugo vrste microSIM. Novinec je opremljen še z 4-jedrnim in 64-bitnim procesorjem MediaTek MTK6735 frekvence 1,0 gigahercev, dvema gigabajti sistemskega pomnilnika ter 16 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov, ki je seveda razširljiv preko pomnilniških kartic TF (do 32 GB). Tu sta na voljo še sprednja kamera z dvema milijonaoma slikovnih točk in zadnja kamera s petimi milijoni slikovnih točk.

Poleg omrežja Wi-Fi ima novost vgrajeni povezavi GPS in Bluetooth 4.0, podpira pa omrežja 4G in deluje na vseh kontinentih. Vanj boste prek 3,5-milimetrskega avdiovhoda brez težav povezali tudi zvočnike, razen če podpirajo povezavo Bluetooth. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja tudi pri igranju mobilnih iger in predvajanju videoposnetkov pa zagotavlja baterija kapacitete 3.000 miliamper ur.


Prijavi napako v članku