Življenjski slog
24.04.2024 14:45
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dogeverse je v dveh dneh predprodaje zbral že 1 milijon dolarjev

Dogeverse ($DOGEVERSE) je nova virtualna valuta, ki je napovedana kot prvi memecoin z več verigami na svetu. 

Na trgu kriptovalut je pritegnil veliko pozornosti zaradi svojega “prvega verižnega kovanca na svetu” in teme “Doge”.

Čeprav obstajajo tudi drugi kovanci z več verigami, ima $DOGEVERSE velik potencial, da postane vodilni na področju memecoinov, saj gre za prvo virtualno valuto, ki je tako enostavno prilagodljiva.

V tem članku boste našli informacije o priljubljenosti in predprodaji obetavnega najnovejšega memecoina $DOGEVERSE.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Predprodaja Dogeverse je v samo dveh dneh zbrala milijon dolarjev

Dogeverse se je začel prodajati v predprodaji 8. aprila, v manj kot 48 urah pa se je hitro približal impresivnemu mejniku 1 milijon dolarjev.

Trenutna cena je 0,000291 dolarja za Dogeverse, vendar se bo cena povečala na 0,000292 dolarja, ko bo prešla v naslednjo, tretjo fazo.

Končna stopnja predprodaje je določena na 0,000305 dolarja, zato je za zgodnje vlagatelje ugodno, da čim prej vstopijo na trg in si zagotovijo večje donose.

Poleg tega lahko kupci v predprodaji takoj začnejo s stakingom in zaslužijo nagrade z impresivnim 1350-odstotnim letnim donosom (APY).

Na podlagi tokenomike, opisane na uradni spletni strani, je za predprodajo namenjenih 15 % skupne ponudbe 200 milijard žetonov $DOGEVERSE, kar znaša 30 milijard žetonov.

Pristojbine za vložek znašajo 10 % ali 20 milijard žetonov. Predprodajna sredstva za projekt Dogeverse hitro presegajo tržna pričakovanja. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

Dogeverse kot prvi večverižni memecoin

Glavna zanimivost kovanca $DOGEVERSE je, da je večverižni memecoin, ki podpira šest verig.

Maskota projekta, imenovana “Cosmo the Doge”, ima podobo psička pasme Doge. Cosmo je prikazan, kot da z veliko hitrostjo preletava zvezde v vesolju virtualne valute.

$DOGEVERSE se bo razvijal na več platformah, vključno z Ethereumom (ETH), Binance Smart Chain (BNB), Solano (SOL) in Avalanche (AVAX), ki so vse omrežja 1. stopnje. Poleg tega bo uporabljal omrežja stopnje 2, kot sta Polygon (MATIC) in Base (BASE).

Od šestih verig $DOGEVERSE že deluje v ETH, BNB, MATIC in AVAX, te virtualne valute pa lahko uporabite za nakup $DOGEVERSE. Ta funkcija sistema Dogeverse naj bi skupnosti Doge prinesla nove možnosti.

V zadnjem času se je povečalo število kovancev z več verigami, kar kaže na spremembo v področju memecoinov.

Zato se je Dogeverse kot kovanec z več verigami pametno odločil, saj vključuje prednosti več verig, vključno s stopnjo 1 in stopnjo 2.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Raste priljubljenost Solana memecoinov

Kovanci, ki temeljijo na Solani, so v zadnjih letih postali vse bolj priljubljeni na trgu menjalnih kovancev in v trendu prehiteli Ethereum, ki je bil vodilno omrežje na trgu.

Še en vse bolj priljubljen kovanec, ki temelji na bazi, $DEGEN, je prišel na naslovnice časopisov, ko je njegova cena v enem mesecu narasla za 50-krat zaradi vzpostavitve verige Degen, omrežja 3. stopnje na bazi.

Tako pri kovancih Solana kot tudi pri kovancih Base se pojavljajo novi projekti in konkurenca na trgu. Vendar pa Dogeverse-ov vključujoč pristop k tem trendom obljublja, da bo povečal prilagodljivost in vrednost naložb v memecoine.

Zato vlagatelji pričakujejo žeton $DOGEVERSE kot pomemben žeton, ki lahko izpolni vse zahteve trga.

Ali bo Dan Doge spodbudil dogeverse?

Mednarodni dan doge je bil 20. aprila, in ker se zanimanje za memecoine vsako leto ob tem času poveča, je pričakovati, da se bo rast kovanca Dogeverse, povezanega s temo Dogo, še povečala.

Poleg tega se pričakuje, da bodo izjave in dejavnosti Elona Muska, pomembnega podpornika Dogecoina ($DOGE), vplivale na nihanje cene $DOGE, kar bi lahko koristilo $DOGEVERSE.

Poleg tega so se 19. aprila za polovico znižale rudarske pristojbine za Bitcoin (BTC), kar je priložnost za $DOGEVERSE, če se splošno razpoloženje na trgu spremeni v vzpodbudno.

Predprodaja in začetek prodaje  $Dogeverse sta torej ob pravem času in ju bomo pozorno spremljali.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več