Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
27.03.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Novi Dogecoin20 je že presegel 7,6 milijona dolarjev v predprodaji – Ali je zdaj čas za nakup?

Solana memecoin $PUNDU je zaključil predprodajo in zbral 37 milijonov dolarjev, Dogecoin20 pa je še vedno odprt in vlagatelji njegovo predprodajo potiskajo proti prodaji s trdno zgornjo mejo 10 milijonov dolarjev.

V času pisanja članka je Dogecoin20 ($DOGE20) – nadgrajena, boljša različica Dogecoina – v komaj enem tednu od vlagateljev zbral več kot 7,6 milijona dolarjev, saj se meme kovancev vročica nadaljuje. Na srečo tistih, ki so na zabavo prišli pozno ali so morda zamudili $DOGE, so ustvarjalci $DOGE20 podaljšali predprodajo. 

Kljub temu je glede na hype in FOMO, ki se razvijata okoli žetona, zelo verjetno, da se bo začetna ponudba kovancev glede na preteklo uspešnost zbiranja sredstev prodala že ta teden, zato morajo vlagatelji ukrepati hitro.

Dogecoin20 prinaša $DOGE v verigo blokov Ethereum in se odpoveduje inflacijski ponudbi, ki bi ga lahko v prihodnosti zadržala, ter računsko dragemu sistemu rudarjenja, ki ga kovanec še vedno uporablja. 

Ethereum je še vedno blockchain št. 1 za decentralizirane aplikacije, njegova nedavna prenova programske opreme Dencun pa je bila zelo uspešna in že zmanjšuje provizije za transakcije s plasti 2, kot sta Polygon in Optimism. Zaradi vsega tega je žeton Dogecoin20 še bolj privlačen, saj je zgrajen na arhitekturi, odporni na prihodnost, ki se nenehno izboljšuje.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

Cena Dogecoina se je danes zvišala za 7 %, saj se nadaljuje njegov pohod navzgor… in Dogecoin20 se hitro približuje njegovemu toku

Medtem najbolj znani in najdragocenejši meme kovanec na svetu, Dogecoin, kljub konsolidaciji v prenatrpanem trgovanju z bitcoini ohranja svojo ceno navzgor. Na začetku evropskega zasedanja v nedeljo je cena $DOGE zrasla za 7 % in znaša 0,1733 USD.

Dogecoin20 trenutno znaša 0,000208 dolarja in ima ceno 0,000164 dolarja, kar je zdaj 14. stopnja predprodajne cenovne lestvice. Povpraševanje po žetonu $DOGE20 je bilo tako veliko, da je bila predprodaja podaljšana, ciljna vrednost “hard cap” pa je bila prestavljena na 10 milijonov USD, da bi lahko zadovoljili nenasitne apetite legij kupcev.

Ker predprodaja Dogecoin20 redno presega več kot pol milijona dolarjev na dan, se bodo morali potencialni vlagatelji hitro odločiti, da si zagotovijo najnižje razpoložljive cene.

Faza 14 se konča čez dva dni ali ko bo dosežen ciljni znesek 8 183 163 dolarjev, karkoli nastopi prej. Prejšnja zgornja meja je znašala 6 315 663 USD, zdaj pa je bila posodobljena na 10 068 663 USD. 

Ali je Dogecoin20 boljši od Dogecoina?  

Z $DOGE20 dobite več woofa – zaradi vgrajene funkcije on-chain stakinga ima temelje za izgradnjo meme kovanca, kakršnega še ni bilo v svetu žetonov.

Za razliko od Dogecoina ta nadgrajena različica uporablja pametne pogodbe Ethereum, ki podpirajo mehaniko tega, kar je pasivni nosilec dohodka, kjer so stakerji $DOGE20 nagrajeni s tokom dohodka, denominiranim v $DOGE20. 

S stavami lahko začnete takoj po nakupu v predprodaji. Ocenjene nagrade trenutno znašajo 132 USD na leto, vloženih pa je bilo že več kot 21 milijard žetonov $DOGE20.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

$DOGE20 rešuje problem inflacije $DOGE in privablja kitajski kapital

Drug vidik izboljšav, ki jih prinaša Dogecoin20, je problem neskončne ponudbe Dogecoinov. $DOGE20 odpravlja ta problem emisij z uvedbo fiksne ponudbe v višini 140.000.000.000.000.

Veliko novega denarja, ki se steka v kriptovalute, prihaja iz Kitajske in Dogecoin20 s svojo privlačnostjo “najboljše nadgradnje Doge” privablja znatna sredstva iz te četrtine, skupaj s Pundu in drugim kovancem, imenovanim $PUMP. 

Kovanec $PUMP, ki je kovanec pametne verige BNB z velikim številom kitajskih privržencev, je v morda največji predprodaji doslej zbral 280 milijonov dolarjev.  

Ne glede na to, v kateri verigi se bodo začeli prodajati kovanci meme, bo na voljo več kot dovolj voljnih kupcev iz Kitajske in od drugod – če bo kovanec dokazal, da ima potencial za viralnost, kot to počne Dogecoin20.

Top spletne strani s finančnimi novicami in kripto analitiki so navdušeni nad $DOGE20

Dogecoin20 je medijsko pokrit na najboljših kripto in finančnih spletnih straneh, od The Economic Times, Business Insider, Benzinga in Times of India do Cointelegraph in Bitcoin.com.  

Dogecoin je nedvomno še vedno kralj meme kovancev in tisti, ki ga je treba opazovati. Zaradi te moči blagovne znamke je Dogecoin20, ki se osredotoča na izboljšanje “Doge”, tako zanimiva priložnost za vlaganje. 

Tisti, ki so maja 2015 kupili Dogecoin na njegovem najnižjem zgodovinskem nivoju in ga obdržali do danes, so po podatkih Coinmarketcapa pridobili 202,045 %. S takšno donosnostjo na meme kovancih je za Dogecoin20 nebo odprto. Cena DOGE20 bi se lahko ob zagonu povečala za 100-krat. 

$DOGE20 lahko kupite z ETH, USDT, BNB ali s fiat denarjem s kartico. Prijavite se v skupnost Dogecoin20 na njegovih kanalih X/Twitter in Telegram.

Obiščite predprodajo Dogecoin20


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več