Televizorji
02.03.2015 11:45

Deli z drugimi:

Share

Dodatni prostor za ideje

34 palčni UltraWide zaslon omogoča pravi panoramski pogled.
Dodatni prostor za ideje
Dodatni prostor za ideje

MMD, vodilno tehnološko podjetje in Philipsov licenčni partner napoveduje novo serijo Philips UltraWide računalniških monitorjev. 34 – palčni BDM3470UP računalniški monitor s QHD ločljivostjo oživlja grafike in slike pred očmi uporabnika. Novi UltraWide panoramski zaslon ponuja veliko prostora za hkratno prikazovanje večih oken in najmanjših podrobnosti.

Panoramsko CrystalClear doživetje z AH – IPS tehnologijo
Najnovejši Philipsov monitor uporablja napredno AH – IPS LED tehnologijo, ki prinaša brezhibne in ostre barve, tudi pod kotom gledanja 178 stopinj. Novi BDM3470UP je poseben tudi zaradi 34 – palčne diagonale, ki uporabnikom ponuja dovolj prostora za uresničevanje vseh idej. UltraWide zaslon z razmerjem 21:9 ponuja dovolj prostora za hkratno prikazovanje večih oken ali opravila, ki zahtevajo celoten niz aplikacij. Kristalno ostra QHD ločljivost 3440 x 1440 točk omogoča povečavo slike brez zmanjševanja ločljivosti, pri čemer je za pravilen prikaz barv na voljo SmartUniformity, ki uravnava avtentičnost barv kalibriranih na povprečno 95 – odstotno enotno osvetljenost.

Ustvarjen za povezovanje in zabavo
Poleg ostalih Philipsovih računalniških monitorjev se tudi novi 34 – palčni monitor odlikuje s številnimi možnostmi povezav. Uživanje v mobilnih vsebinah je mogoče preko HDMI in MHL podpore, izjemno hiter prenos podatkov je mogoč preko DisplayPort, DVI in VGA, ter USB 3.0 povezav. Novi monitor ponuja tudi MultiView tehnologijo, ki uporabnikom omogoča uživanje vsebin z večih virov na UltraWide zaslonu.
Novi 34 – palčni BDM3470UP bo kmalu na voljo po ceni 908 evrov.


Prijavi napako v članku