Telefoni
13.04.2021 13:47
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica za uporabnike telefona Nokia 4.2

Android 11 se odlično prilega pametnemu mobilnemu telefonu Nokia 4.2.
Android 11 se odlično prilega pametnemu mobilnemu telefonu Nokia 4.2.

Konec leta 2020 je Nokia pripravila nadvse zanimiv pametni mobilni telefon Nokia 4.2. Telefon temelji na mobilnem procesorju Qualcomm Snapdragon 439, ki je nekoliko zastarel, a nadvse stabilen pri delovanju, saj je prisoten tudi v številnih izdelkih drugih proizvajalcev. Telefon ima 2 gigabajta ali 3 gigabajte sistemskega pomnilnika in 16 gigabajtov ali 32 gigabajtov notranjega pomnilnika, ki je razširljiv s pomnilniško kartico micro SD/micro SDHC/micro SDXC.

Če uporabljate pametni telefon Nokia 4.2, imamo za vas zelo dobro novico. Pri podjetju so namreč naznanili, da so zanj pripravili posodobitev na novi mobilni operacijski sistem Android 11. Ta namreč v primerjavi s predhodnikom prinaša številne prednosti in je prilagojen najsodobnejšim tehnologijam. Gre predvsem za izboljšanje sistema za posredovanje sporočil, ki je postal večopravilen. Poleg tega novost prinaša hitrejše delovanje, nove možnosti in daljšo avtonomijo delovanja. Zato ne preseneča, da uporabniki pametnega mobilnega telefona Nokia 4.2 že z nestrpnostjo pričakujejo, kdaj bodo novost lahko namestili na svojo mobilno napravo.

Posodobitev na Android 11 bo uporabnikom Nokie 4.2 na voljo v prihodnjih nekaj tednih ali celo mesecih. Skupna velikost posodobitve (različica 3.150) zanaša 1,5 gigabajta. O razpoložljivosti posodobitve vas bo telefon opozoril samodejno.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku