Računalništvo, telefonija
17.01.2017 11:42
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dobra alternativa Applovim AirPodom na voljo tudi v Sloveniji

Dobra alternativa Applovim AirPodom na voljo tudi v Sloveniji
Dobra alternativa Applovim AirPodom na voljo tudi v Sloveniji

Nemško podjetje brezžične avdio opreme Bragi, ki je nase opozorilo z uspešno kampanjo na Kickstarterju, je končno pripravljeno na prve pošiljke novih brezžičnih slušalk imenovanih “The Headphone”. Se morda še komu zdi poimenovanje slušalk neposrečeno?

Set slušalk, ki stane preračunanih 140 eur, je v resnici poenostavljena verzija predhodnih slušalk Dash. Te vsebujejo lastnosti merilnika aktivnosti, prav tako pa omogočajo shranjevanje glasbe neposredno na slušalke, kar omogoča poslušanje glasbe brez povezovanja s telefonom.

Brezžične slušalke “The Headphone” so kompatibilne s katerokoli napravo, ki omogoča Bluetooth povezavo, ponujajo pa do 6 ur aktivne uporabe. Vgrajen mikrofon omogoča sprejemanje klicev, kar zna biti uporabna lastnost, predvsem za ljudi, ki so veliko v avtomobilu. Novost, ki jo je podjetje Bragi pripravilo za nove brezžične slušalke, je tudi avdio transparentnost, ki uporabniku omogoča, da sliši zvoke okolja in to brez da bi snel svoje slušalke.

Te so približno 10 evrov cenejše od brezžičnih slušalk Apple AirPod, njihova konkurenčna prednost pa je recimo ena ura dodatne rabe. Glede na specifikacije bi lahko rekli, da so nove slušalke podjetja Bragi dobra alterantiva Applovim.

Po dolgem času govoric in obljub, je lepo videti, da so slušalke Bragi končno na voljo, pa čeprav še vedno obstaja dvom v brezžiče slušalke na sploh. Podjetje Bragi je zamudilo obljubljeni datum, ko naj bi prve pošiljke slušalk dosegle svoj cilj (okoli božiča), namesto slušalke pa so kupcem poslali natisnjeni PDF dokument. Vsi, ki si želite svoje slušalke Bragi “The Headphone”, kliknite na to povezavo, kajti Bragi pošilja svoje produkte v več kot 30 držav po Severni Ameriki in Evropi, poleg tega pa je naročilo možno tudi v Hong Kong, Avstralijo in Novo Zelandijo.

Kaj pa Slovenija? Tudi v Slovenijo lahko naročimo slušalke, ampak te za nas stanejo 169 eur. Torej 142,02 evrov plus 26,98 evrov davka.


Prijavi napako v članku