Programska oprema
23.05.2006 19:30

Deli z drugimi:

Share

DISS je sodelovanje z Microsoftom še nadgradil

Podjetje DISS je postalo del družine zlatih Microsoftovih partnerjev in tako še utrdilo položaj enega vodilnih slovenskih distributerjev IT-rešitev. Že pridobljenemu statusu Microsoft Small Business Specialist so zdaj dodali še status Microsoft Gold Certified Partner, ki so ga dobili za licenčne rešitve Licensing Solutions ter za ustrezna znanja in izkušnje z licenciranjem Microsoftove programske tehnologije ter rešitev. S pridobitvijo najvišjega statusa, ki je na voljo Microsoftovim partnerjem, je DISS potrdil strokovnost in pripravljenost na najzahtevnejše izzive na področju uporabe informacijskih tehnologij.

S pridobitvijo naziva Microsoft Gold Certified Partner je DISS nadgradil svoje sodelovanje z Microsoftom, saj je poleg dostopa do poglobljenih virov informacij dobil tudi neposreden dostop do strokovne podpore korporacije. Z nenehnim sledenjem svetovnemu razvoju in inovacijam na področju sistemskih rešitev DISS stalno širi svoja znanja ter bogati ponudbo.

“Ponosni smo na močen slovenski partnerski ekosistem, s katerim spodbujamo lokalni razvoj, hkrati pa slovenskim podjetjem omogočamo dostop do znanja, priznanega na globalni ravni. Z usposobljenimi partnerji ustvarjamo tehnološko napredne in inovativne rešitve ter kupcem omogočamo najvišjo raven storitev,” je dejal Jaka Stele, generalni direktor slovenskega Microsofta.

“S pridobljenim statusom zagotavljamo svojim partnerjem najvišjo raven IT-rešitev in storitev. Poglobljeno sodelovanje z Microsoftom dokazuje našo odličnost in visoko strokovnost, ki partnerjem omogoča izkoristiti poslovne priložnosti,” je povedal Janez Bregar, direktor podjetja DISS.


Prijavi napako v članku