Igre
24.04.2012 17:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dih jemajoča igra “Crysis 3”

Računalniška igra Crysis 3 obeta veliko igričarskih užitkov!
Računalniška igra Crysis 3 obeta veliko igričarskih užitkov!

Zdaj že kultna streljačina “Crysis” nadaljuje svoj zmagoslavni pohod. V naslednjem letu namreč pričakujemo že njen tretji del! Po dolgem času pa imamo končno možnost, da vidimo, kako poteka razvoj računalniške igre “Crysis 3” pod taktirko programerjev podjetja Crytek in kako se v praksi obnese igričarski pogon “CryEngine 3”. Podjetji Electronic Arts in Crytek sta namreč objavili prvi predstavitveni posnetek nove računalniške igre.

Streljačina “Crysis 3” se bo odvijala v popolnoma porušenem New Yorku, ki bo »ovit« v džunglo. Sam način igre pa bo skorajda povsem enak njegovemu predhodniku “Crysis 2”. Tu bodo namreč igričarji pomagali glavnemu junaku Prophetu, da bo New York rešil izpod navidez neuničljive »steklene kletke« zlonamernega podjetja Cell Corporation.

Celotno dogajanje zgodbe je pomaknjeno v leto 2047. Glavni junak Prophet napove vojno podjetju Cell Corporation v trenutku, ko izve, zakaj to ovija mesto New York v stekleno kletko oziroma zvon. Tu se bodo morali igričarji z vsemi sredstvi boriti tako proti vesoljcem Ceph kot sovražnikom iz mesa in kosti.

Streljačina “Crysis 3” podjetij Electronic Arts in Crytek bo dokončno nared naslednjo pomlad. Ta bo na voljo tako za osebne računalnike kot igralni konzoli PlayStation 3 in Xbox 360. Podrobnejše informacije o težko pričakovani računalniški igri pa so dosegljive na spletnem naslovu http://goo.gl/Ui2Kv.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku