Digitalizacija
17.06.2021 15:07
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digitalno delovno mesto prihodnosti – Microsoft 365 oblak

Po PwC raziskavi se 78 % direktorjev strinja, da bo sodelovanje zaposlenih na daljavo dolgoročno. Ste že digitalizirali vaše delovno mesto?

Digitalno delovno mesto, delovno mesto prihodnosti, ali kakorkoli že poimenujemo sodoben način dela in upravljanja s podatki, je nova realnost, je nova potreba, je novo dejstvo. Je nekaj, kar je med nami, če to hočemo ali ne. Digitalizacija je objela svet, prikradla se je v naš vsakdan, vpliva na delovne procese in spreminja naše navade, dviguje produktivnost, izboljšuje rezultate in nam olajšuje delo.

Platforme, ki se razvijajo z bliskovito hitrostjo, so orodja nove realnosti. So mehanizmi, ki omogočajo interakcijo s storitvami, ki 24 ur na dan neutrudno tečejo v podatkovnih centrih velikih ponudnikov. V SoftwareONE smo nove trende prepoznali čisto na začetku, zato smo danes s svojo ponudbo upravljanja storitev v oblaku eden vodilnih ponudnikov na svetu. Naše stranke razumemo, razumemo njihove dileme in pomisleke, ki spreminjajo njihove dosedanje navade in jih silijo iz cone udobja. Proces digitalizacije ni nekaj, kar se zgodi samo po sebi, zahteva veliko razumevanja in načrtovanja. Obenem tudi znanja in predano ekipo tistih, ki bodo stopili na to pot in bili gonilna sila sprememb. SoftwareONE je pomagal že več kot 10 milijonom uporabnikom po celem svetu, ta številka nenehno raste, saj je iz dneva v dan vse več tistih, ki razumejo, da je uporaba oblačnih storitev kot splošna elektrifikacija, ki se ji pred 100 leti ni bilo moč upreti.

Kaj je 365Simple?

Svojo ponudbo smo poimenovali 365Simple, ker nenehno deluje, ker je dostopna od koderkoli, ker ni vezana na fizično lokacijo strojev, za katere skrbijo IT strokovnjaki samo enega podjetja, ker je vezana na Microsoftove storitve v oblaku in ker je nenazadnje, ko jo enkrat osvojimo in z njo upravljamo na pravilen način, zelo enostavna za uporabo. Tako kot se spreminja način dela, se spreminja tudi poslanstvo podjetij v IT industriji. Danes nismo več zgolj transakcijski partnerji, ki vam programsko ali strojno opremo zgolj prodamo, smo veliko več – vaši partnerji, svetovalci, načrtovalci, pomočniki, učitelji, mentorji, skratka smo zagotovilo, da je vaša investicija v oblačne storitve preudarna, varna in optimalna. Kot vaš partner v novi digitalni dobi skupaj z vami analiziramo vaše poslovne procese in vam jih pomagamo uvesti v delo na nov način, na način modernega delovnega mesta, kjer posamezniki morajo poznati delovanje orodij. Svetujemo, kako poskrbeti za varen prehod v oblak, kako vaše podatke v oblaku trajno varovati in skrbeti, da pri delu z njimi uporabniki sledijo najvišjim varnostnim standardom. Za vse navedeno poskrbi vaš skrbnik, ki bdi nad vašimi zahtevami in željami, ki pozna vaše okolje, vam prisluhne, priskrbi odgovore in učinkovito poveže IT inženirje, varnostne eksperte in ostale strokovnjake, ki jih zaposlujemo v našem podjetju.

Kaj je PyraCloud?

Za vas smo razvili platformo, ki smo jo poimenovali PyraCloud, ki vam omogoča celovit pregled nad uporabo storitev, ki jih najemate v oblaku. Daje vam pregled nad utilizacijo in stroški. Transparentno vam podaja odgovore na vprašanja, ali dejansko uporabljate to, kar plačujete. Platforma prav tako nudi dostop do izobraževalnih vsebin, kjer si lahko vsak vaš uporabnik pogleda video predstavitve in navodila za uporabo posameznih orodij in funkcij. Nenehno se posodablja in prilagaja Microsoft 365 storitvam, ki se nenehno izboljšujejo in spreminjajo.

Se vam ob branju poraja dvom, se vam postavljajo dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas na inside-sales.si@softwareone.com, z veseljem vas bomo sprejeli in vam odgovorili na vse dileme.

SoftwareONE – Vaš partner na poti k digitalni transformaciji

Avtor: Jernej Pirc, Generalni direktor SoftwareONE, d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več