Računalništvo, telefonija
25.09.2020 10:40

Deli z drugimi:

Share

Digitalni dogodek o novi ekonomiji

Digitalni dogodek o novi ekonomiji
Digitalni dogodek o novi ekonomiji

Microsoft bo 30. septembra 2020 zbral poslovneže iz srednje in vzhodne Evrope na posebnem digitalnem dogodku Hybridization: Corporation Next. Na dogodku, ki je odprt za vse, ki jih zanimajo zahteve nove ekonomije in izzivi prihodnosti, bodo v okviru t. i. miselnih dvobojev razpravljali o ključnih poslovnih trendih in temah.

Leto 2020 si bomo zapomnili kot leto nepričakovanih sprememb, ki so preoblikovale obstoječe in prinesle nove trende ter ustvarile novo poslovno okolje in nove izzive, s katerimi se morajo spoprijeti direktorji podjetij. Povprečna življenjska doba podjetij znaša danes zgolj 15 let, vsako leto pa se še skrajša. Nova ekonomija zato zahteva nova vodstvena znanja, s katerimi so podjetja bolj trdoživa in prilagodljiva na spremembe.

Program dogodka Hybridization: Corporation Next sestavlja šest tem: delo na daljavo vs. družbeni kapital, večkanalna prisotnost: razločevalec, uvajanje in upravljanje sprememb, usposabljanje, e-učenje in igrifikacija, proizvodnja – 3D tisk in robotika ter izkušnja digitalne prodaje in prodaje na daljavo. Vključuje miselne dvoboje, na katerih bodo vodilni poslovneži izmenjali svoje poglede, občinstvo pa bo lahko komentiralo in razpravljalo v sobi za vprašanja in odgovore. Med govorci so poslovneži iz Slovenije (Miha Kovač iz Studia Moderna, Valter Leban iz Kolektorja in Jure Jesenovec iz podjetja Innito), Bolgarije, s Hrvaške, iz Gruzije, Latvije in Ukrajine.

Več informacij o programu in govorcih ter obrazec za prijavo so voljo tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku