Igre
15.07.2020 11:49

Deli z drugimi:

Share

Devolver Digital ponovno osupnil z marketinško potezo brez primere

Devolver je predstavitve novih naslovov zapakiral kar v brezplačno igro.
Devolver je predstavitve novih naslovov zapakiral kar v brezplačno igro.

Devolver Digital, založniška hiša iz Austina v Teksasu, je znana po udarnih oglaševalskih podgivih, s katerimi dostikrat zasenči same igre. Le kdo bi denimo lahko pozabil šokantni video napovednik za retro streljačino Strafe ali pa njihove ekscentrične konference?

Kdor je mislil, da bo letos zaradi pandemije prikrajšan za njihove odštekane domislice, se je pošteno zmotil. V sodelovanju z razvojnim studiem Flying Wild Hog, ki trenutno izdeluje Shadow Warrior 3, so pripravili brezplačno igro Devolverland Expo, ki se odvija nikjer drugje kot v zapuščenem kongresnem centru. Prvoosebno streljanko oziroma marketinški simulator, kot so stvaritev šaljivo poimenovali sami, lahko zastonj prenesete s platforme Steam, v njej pa boste našli vrsto šal, skrivnosti in napovednikov za igre, ki jih bo v bližnji prihodnosti izdal Devolver.

Poleg adrenalinskih streljačin Shadow Warrior 3 in Serious Sam 4, založniška hiša pripravlja tudi simpatično arkado Fall Guys: Ultimate Knockout, ki navdih črpa iz zabavnih TV-oddaj Takeshi’s Castle in Wipeout. Če boste Devolverland Expo pregledali bolj podrobno pa utegnete naleteti še na kakšno zanimivo presenečenje.


Prijavi napako v članku