Računalništvo, telefonija
02.12.2015 09:51

Deli z drugimi:

Share

Demo center podjetja TEKSEL, d. o. o.

Obiščite in preizkusite projektorje, zaslone na dotik, brezžične rešitve in še mnogo več.
Demo center podjetja TEKSEL, d. o. o.
Demo center podjetja TEKSEL, d. o. o.

Podjetje TEKSEL, d. o. o., v decembru odpira vrata poslovnih prostorov na novi lokaciji v Ljubljani, in sicer na Tržaški cesti 132. Po pričevanju predstavnikov podjetja TEKSEL, d. o. o., bodo zvesti in novi kupci, uporabniki in radovedneži imeli tudi možnost preizkusiti različno opremo iz avdio-video sveta v novem demo centru. TEKSEL demo center bo svoja vrata odprl predvidoma v sredini decembra, kar pa bo kot nalašč za preizkus opreme, ki jo boste mogoče kupili svojcem in prijateljem za praznike.

TEKSEL demo center bo razdeljen na različne segmente: Home Cinema Area, Collaboration Area, Video Wall Area in Projector Testing Area. Ogledali in preizkusili boste lahko vse od projektorjev za domači kino Epson, Sony in BenQ, večnamenskih projektorjev, profesionalnih projektorjev, zaslonov na dotik, interaktivnih tabel, digitalnih »piši briši« tabel do različnih rešitev, kot so brezžične rešitve za brezžično predvajanje vsebin na zaslonih. Za nameček boste imeli možnost preizkusiti tudi videozid. sestavljen iz profesionalnih zaslonov LCD, ki so skoraj brez robu.

Podjetje TEKSEL je obljubilo, da bo gostilo predstavitvene dogodke zastopanih blagovnih znamk, predavanja in demo dneve. Prvi tak dogodek bo organiziran v sredini decembra – SMART dan odprtih vrat, ki bo namenjen poslovni in izobraževalni publiki. Cilj dogodka bo predstaviti novosti večkratno nagrajenega ameriškega proizvajalca interaktivnih rešitev SMART, ki z dolgoletno tradicijo in inovacijami vodi na področju interaktivnih tabel, interaktivnih zaslonov in programskih rešitev za poslovne in izobraževalne uporabnike. Obiskovalci bodo lahko preizkusili rešitve SMART, hkrati pa bodo lahko tudi povprašali o opremi SMART gostujočega skritega gosta iz podjetja STELJES Evropa, ki zastopa SMART na Balkanu. (Oglasno sporočilo)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku