Prenosni računalniki
11.10.2009 12:37

Deli z drugimi:

Share

Dell z novimi sexy preoblekami

Dell z novimi sexy preoblekami
Dell z novimi sexy preoblekami

Vaš notranji »fashionista« se lahko potihoma veseli, ampak vaš notranji »piflar« verjetno že sega po samomorilskem orožju . Pri Dellu so namreč na skorajda že modnem dogodku v New Yorku predstavili novo linijo računalniških manekenov, v oči bodečih kraljev računalniškega »šminkerstva«, za katere je Dell-ovo vodstvo izrecno zavrnilo govoriti o običajnih specifikacijah, kot so hitrost procesorja, velikost pomnilnika itd. in se namesto tega osredotočilo na prepričevanje ljudi, kako jim lahko njihovi “novi” prenosni računalniki pomagajo pri modnem gurujstvu in izražanju samega sebe.

Pravzaprav, razen tistih, nekaj pomembnih (vsaj za Dell) rumenih čačk, najnovejši prenosniki niso nič drugega kot oblikovna nadgradnja obstoječih Inspiron (1750) in Studio modelov. Dell-ove modne zapovedi za to jesen se vrtijo okoli številke 212, število lepotnih preoblek na voljo za prenosnike Dell, ki so se začele že kategorizirati in sicer preobleke za športne navdušence, za ženske, ki obožujejo lak za nohte, za modne odvisnike in tiste ljudje, ki imajo v banki še vedno dovolj sredstev ( kljub kriznim razmeram) , da lahko sodelujejo na dobrodelni dražbi. Ja, dodajanje modnega pridiha k vašemu prenosniku, vas bo v skladu s Dell-ovo filozofijo stalo nekje med 40 in 80 dolarji, odvisno od modela, ki ga boste izbrali.

Tisti, ki ste inovativne narave, lahko svoj model izberete na Dell-ovi Studio Design strani. Izbirate lahko med trendovskimi oblikovalci, kot so japonski grafični oblikovalec Takashi Kusui, rolkarski strokovnjak Emil Kozak, ameriški fotograf Ben Grieme, in na finskem rojen modni ilustrator Klaus Haapaniemi.

Vas zanima več iz te teme?
Dell prenosni računalniki

Prijavi napako v članku