Prenosni računalniki
02.02.2012 15:16
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dell organiziral kreativno BiteMyStyle delavnico s priznanim oblikovalcem Zoranom Aragovićem

Stefan Kaltenberger, general marketing manager pri DELL-u
Stefan Kaltenberger, general marketing manager pri DELL-u

Dell je skupaj s hrvaškim modnim oblikovalcem Zoranom Aragovićem in slovensko pevko April predstavil najnovejši koncept inovativnih dizajnerskih pokrovov Dell SWITCH za prenosnike. Udeleženci so se na delavnici “Dell BiteMyStyle” preizkusili v ustvarjalnem izzivu pod vodstvom Zorana Aragovića, kreativno vzdušje pa je s svojim nastopom še dodatno popestrila “odštekana” April.

V središču delovanja Dell-a so vedno bili njegovi uporabniki. Inovativno podjetje, ki od leta 1986 naprej vidno preoblikuje področje računalništva, je z vsem, kar počne, osredotočeno na zagotavljanje vedno novih in boljših rešitev, ki direktno naslavljajo uporabnikove potrebe in želje. Vse to je dobro vidno tudi v novi, bogato izpopolnjeni seriji prenosnih računalnikov Dell Inspiron R, ki pa se poleg tehnološke naprednosti lahko pohvalijo tudi z vizualno dovršenostjo.

Dell SWITCH by Design Studio so dizajnerski pokrovi zmogljivih multimedijskih prenosnih računalnikov Dell Inspiron R, ki zaradi svoje drzne podobe postanejo pravi modni dodatki. Inovativativnost v obliki zamenljivih pokrovov Dell SWITCH omogoča uporabnikom, da lahko enostavno prilagajajo videz prenosnika svoji osebnosti, željam in trenutnemu navdihu. Pokrovi so na voljo v različnih živih barvah in razgibanih grafičnih podobah, med katerimi lahko vsak najde pravega zase in z njim opazno popestri svoj stil.

Udeleženci “Dell BiteMyStyle” delavnice so spoznali blagovno znamko Dell in njihovo najnovejšo serijo dizajnerskih prenosnikov Dell Inspiron R, ki jo je predstavil Stefan Kaltenberger, generalni direktor marketinga za srednjo in vzhodnoevropsko regijo. Poleg tega so se na delavnici preizkusili v izdelovanju zasnov za Dell-ove SWITCH pokrove, dogajanje pa je popestrila tudi stilsko prepoznavna pevka April, ki je skupaj z voditeljem delavnice Zoranom Aragovićem izbrala najbolj kreativen dizajn.

Priznani modni oblikovalec Zoran Aragović, voditelj Dell-ove delavnice, bi svoj oblikovalski slog opisal kot kaotični preplet različnih stilov, kričečih barv, tekstur, tkanin in materialov, ki jih združuje pod unikatno blagovno znamko BiteMyStyle. Svoje kolekcije je do sedaj predstavil na tednih mode v Zagrebu (Cro-a-porter), Budapest Fashion Week-u in drugih modnih dogodkih v regiji (Slovenija, Srbija, Bosna in Hercegovina), med njegovimi najodmevnejšimi dosežki pa je vsekakor tudi udeležba na Alternative Fashion Week-u v Londonu.

Vas zanima več iz te teme?
Dell prenosni računalniki

Prijavi napako v članku