Računalništvo, telefonija
30.11.2016 19:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno! Dekleta na družbenih omrežjih kot nora objavljajo svoje gole fotografije! (+18)

Gole fotografije uporabnikov se zaradi izziva »enega prsta« po družbenih omrežjih širijo kot za stavo!
Gole fotografije uporabnikov se zaradi izziva »enega prsta« po družbenih omrežjih širijo kot za stavo!

Družbena omrežja so vse bolj priljubljena med mladimi in starimi, saj so mnogim v veliko pomoč predvsem pri ohranjanju osebnih, poslovnih in družinskih stikov. Na družbenih omrežjih seveda najdemo kar precej ljudi, ki slepo sledijo čredi. Dovolj je namreč le ena dovolj izvirna in zabavna vsebina, da ta kot za stavo pritegne na sto tisoče uporabnikov.

Ena izmed takšnih vsebin, ki je pred kratkim dobesedno obnorela uporabnike družbenih omrežij širom sveta, je tako imenovan sebek izziv »enega prsta«. Tu fantje in dekleta skušajo izdelati sebek na način, da zgolj s prstom ali dvema prikrijejo »občutljive« predele golega telesa. Zamisel je tokrat prišla iz japonskih risank in je pričakovano obnorela uporabnike družbenih omrežij. Seveda morajo biti uporabniki pri tem previdni, saj je le majhna nepazljivost dovolj, pa lahko posameznik pokaže več, kot bi si morda želel.

Pri izzivu »enega prsta« pa je zdaleč najbolj zanimivo to, da so nad izzivom precej bolj navdušene ženske kot pa moški del uporabnikov. Med ženskami pa so najbolj zagreta mlada telesa, saj se tovrstne fotografije, predvsem prek Twitterja, širijo kot gobe po dežju. Seveda se pri tem početju ne zavedajo posledic, ki jih bodo deležne zaradi tovrstnih objav.


Prijavi napako v članku