Računalništvo, telefonija
21.02.2011 10:35

Deli z drugimi:

Share

Dejan Blatnik, novi vodja prodaje Gama System d.o.o.

Vodenje prodaje v podjetju Gama System d.o.o. je prevzel Dejan Blatnik.
Vodenje prodaje v podjetju Gama System d.o.o. je prevzel Dejan Blatnik.

Vodenje prodaje v podjetju Gama System d.o.o. je prevzel Dejan Blatnik, ki je več let uspešno sodeloval s podjetji v finančni panogi, zavarovalništvu, trgovski in proizvodni dejavnosti ter s podjetji v drugih panogah.

Dejan Blatnik se je v februarju 2011 pridružil ekipi podjetja Gama System d.o.o., kjer bo prevzel strateško vodenje prodaje. Več let je uspešno sodeloval s podjetji v finančni panogi, zavarovalništvu, trgovski in proizvodni dejavnosti ter s podjetji v drugih panogah.

“Privlačnost novih izzivov in napredno tehnološko okolje, izkušena ekipa ter napredni produkti prinašajo velike poslovne in osebne priložnosti. Znanje in večletne izkušnje, ki sem jih v tem času pridobil, bom nadgrajeval v novem okolju.”

Dejan Blatnik je diplomant poslovne informatike in od leta 2003 deluje na trgu dokumentnih in arhivskih sistemov. Svoje delovne izkušnje je pridobival pri enem največjih ponudnikov tovrstnih rešitev in storitev. Več let je tako uspešno sodeloval z največjimi domačimi podjetji.

Bogate izkušnje na področju trženja rešitev in storitev na področju zajema, upravljanja in zakonsko skladnega elektronskega arhiviranja poslovnih dokumentov bodo igrale pomembno vlogo pri poslovnem razvoju podjetja Gama System d.o.o.


Prijavi napako v članku