Igre
19.03.2019 11:45

Deli z drugimi:

Share

Dead or Alive 6 zdaj tudi z brezplačno, a “oskubljeno” izdajo

Avtorji so že upoštevali kritike igralcev in občutno poenostavili odklepanje kostumov.
Avtorji so že upoštevali kritike igralcev in občutno poenostavili odklepanje kostumov.

Najnovejše poglavje dolgoletne japonske pretepačine Dead or Alive je po dobrih dveh tednih od izida sedaj na voljo brezplačno kot različica Core Fighters. Ta ponuja omejen nabor likov (Kasumi, Hitomi, Diego in Bass), uvod v zgodbeni način ter tako posamične enoigralske kot spletne borbe.

Vso manjkajočo vsebino je seveda možno dokupiti po delih, a bi za popolno nadgradnjo brezplačne verzije zapravili nekaj evrov več kot za nakup običajne izdaje. Vseeno pa bo redkokdo pripravljen vložiti toliko časa, kot ga zahteva podrobno spoznavanje udarcev in prijemov vsakega od več kot 20 junakov, zato zastonjska različica še zdaleč ni zgrešena izbira.

Prav tako velja omeniti, da sta Team Ninja in Koei Tecmo že odpravila nekatere nevšečnosti, na katere smo opozorili tudi v naši recenziji. Odklepanje kostumov je zdaj bistveno manj zamudno, obenem pa je igralcem na voljo plačljiva zbirka dodatnih oblačil, ki ne stane ravno 90 €.

Dead or Alive 6: Core Fighters je že na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One in vsekakor predstavlja dobro vstopno točko v svet pretepačine, ki je več kot zgolj paša za oči.


Prijavi napako v članku