Računalništvo, telefonija
09.06.2004 08:48
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dan varnosti IS

IT izobraževalno-svetovalno podjetje Housing Co. organizira 08.07.2004 enodnevno prireditev, namenjeno vodstvenim kadrom, odgovornim za kakovost in organizacijo poslovanja, informatikom in ostalim zaposlenim, zadolženim za varovanje informacij oz. premoženja podjetja.

Varnostno vprašanje je namreč še vedno v večini podjetij obravnavano s premalo pozornosti. Razlog je v tem, da je to še vedno precej novo področje, da ga trenutno aktivno obravnavajo predvsem tam, kjer je to resnično nujno potrebno (banke, državna uprava, blue chip podjetja ipd.). Kljub temu pa se že kaže, da bodo zahteve poslovnih partnerjev, naraščajoča tveganja in kompleksnost upravljanja informacij in komunikacij terjale takojšnje ukrepanje tudi v mnogih podjetjih, ki se problematike še niso resno lotila.
Enodnevna prireditev je namenjena dopolnitvi in razširitvi znanj s področja informacijske varnosti ter spoznavanju aktualne problematike. Strokovnjaki z različnih področij bodo govorili o varnosti v digitalnem svetu, razkrili, zakaj je varovanje digitalnih informacij najtežje in najzahtevnejše področje varnostega vprašanja podjetja, predstavili zakonodajo s tega področja ter na primerih prikazali rešitve najpogostejših problemov. Sledile bodo praktične delavnice, kjer bodo strokovnjaki udeležence usmerjali, da bodo s pridobljenim znanjem lahko reševali morebitne že obstoječe probleme v svoji organizaciji.


Prijavi napako v članku