Računalništvo, telefonija
28.06.2011 17:02

Deli z drugimi:

Share

D-Linkovih 25 let

D-Linkovih 25 let
D-Linkovih 25 let

Podjetje D-Link je bilo ustanovljeno leta 1986, v začetku je bil njihov namen razvoj in proizvodnja omrežnih kartic. V 25 letih je podjetje postalo mednarodni velikan na področju omrežnih tehnologij, ki je znan po inovativnosti in nenehnem razvoju. Odlikuje jih kakovost naprav in njihova cenovna dostopnost. Naprave vzdržujejo tudi ekološko trajnost, zato so pred leti razvili linijo D-Link Green, linijo okolju prijaznih izdelkov, ki spodbujajo varčevanje z energijo. So prvi proizvajalci »zelenih« brezžičnih usmerjevalnikov za domača omrežja, ki prihranijo do 40% energije.

D-Link se prilagaja spremembam na trgu, ki zahtevajo dostop do različnih omrežji na vsakem koraku. Ker želijo biti pripravljeni na prihodnost, imajo vsi njihovi proizvodi oznako IPv6 Ready.


D-Linkov sistem VLAN
je namenjen majhnim in srednje velikim podjetjem in ponuja enostavno ter varno kombinacijo IP video nadzora.

Vedno večja odvisnost od mobilnih tehnologij za D-Link predstavlja nove razvojne izzive in priložnosti na ustvarjanje in zagotavljanje celovitih rešitev. V sodelovanju s ponudniki storitev IP razvija strojne rešitve za brezžičnost mobilnih komunikacij.

D-Link danes ponuja več naprav za povezovanje, ki se dopolnjujejo s priljubljenimi potrošniške elektronike naprav, kot so HDTV in tablični računalniki.

D-Link je podjetje, ki se je vedno zavzemalo za razvoj inovativnih in novih proizvodov in bo zagotovo sodelovala pri oblikovanju prihodnosti mreženja tudi v naslednjih 25 letih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku