Računalništvo, telefonija
08.03.2019 20:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link napoveduje Nuclias Connect

Nuclias Connect je centralizirana rešitev za upravljanje omrežij za majhna in srednje velika podjetja.
Nuclias Connect je centralizirana rešitev za upravljanje omrežij za majhna in srednje velika podjetja.

D-Link, vodilni multinacionalni proizvajalec omrežne opreme najavlja Nuclias Connect – centralizirano rešitev za upravljanje omrežij za majhna in srednje velika podjetja, ki ponuja oddaljeno konfiguracijo, avtomatizirano upravljanje in monitoring novih ter obstoječih naprav, vključno z dostopnimi točkami, upravljanimi in pametnimi stikali (switches).

Programska oprema Nuclias Connect je brezplačno na voljo za prenos na namizni ali prenosni računalnik in ponuja pregled uporabe in posodobitve, upravljanje dostopa in enostavno konfiguracijo dostopnih točk – vse to preko intuitivne nadzorne plošče.

Vse skupaj dopolnjuje aplikacija za pametne mobilne telefone z operacijskima sistemoma Android in iOS, ki ponuja nadzor in samostojno konfiguracijo za majhne naprave; in D-linkov DNC-100 Nuclias Connect Hub, cenovno ugoden namenski krmilnik, zasnovan za obratovanje 24 ur na dan, s prednaloženo programsko opremo.

D-link je prav tako razkril razširitev Nuclias naprav za upravljanje v oblaku z DBS-2000 paleto stikal in dvema novima dostopnima točkama DBA-2520P in DBA-2820P.

Z Nucliasom omrežje lažje upravljajo, hkrati pa omogočajo več storitev z dodano vrednostjo, pravi Kevin Wen, predsednik D-linka. To je rešitev, ki je poenostavljena za majhna in srednje velika podjetja, ponuja avtomatizacijo, optimizacijo in prilagajanje – kot rešitev in kot storitev.

D-link že več kot 31 let ustvarja celovite mrežne rešitve in najsodobnejše rešitve za podjetja. To vključuje stikala brezžične naprave, varnost omrežij, nadzor IP in rešitve za shranjevanje in upravljanje, ki zagotavljajo najboljši zmogljivost v svojem razredu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku