Igre
30.07.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Cuphead zdaj na voljo tudi za PlayStation 4

Kdo bi si mislil, da bodo vozniki Tesle Cuphead lahko igrali pred lastniki konzol PlayStation 4?
Kdo bi si mislil, da bodo vozniki Tesle Cuphead lahko igrali pred lastniki konzol PlayStation 4?

Neodvisna ploščadarica Cuphead, ki navdih črpa iz starih črnobelih risank, se je kljub neusmiljeni težavnosti s prikupnim slogom hitro zapisala v srca igričarjev in osvojila številne nagrade. Po prvotnem izidu leta 2017 za PC in Xbox One je luč sveta nato ugledala še na Nintendo Switch, navdušenja nad njo pa ni znal skriti niti Elon Musk, ki je igro vključil celo v avtomobile Tesla.

Zdaj pa je očarljivi Cuphead nepričakovano vendarle prispel še v trgovino PlayStation Store, kjer je na voljo za 19,99 €. Čeprav se bo večina igralcev skozi dogodivščino najbrž želela podati samostojno, igra vsebuje tudi zabavno lokalno večigralstvo za dve osebi, katerega pa je s storitvijo Share Play možno spremeniti v spletno sodelovalno izkušnjo.

Majhna razvojna ekipa Studio MDHR iz Kanade sicer trenutno razvija prvi dodatek za igro, ki nosi naslov The Delicious Last Course. Ta naj bi še letos prispel na PC in konzole ter bo poleg svežih nivojev, orožij in sposobnosti vseboval tudi novo junakinjo Ms. Chalice. Ustvarjalca Chad in Jared Moldenhauer pa prav tako za Netflix pripravljata animirano serijo The Cuphead Show.


Prijavi napako v članku