Programska oprema
08.02.2007 11:36

Deli z drugimi:

Share

CREA za izboljšanje poslovnih procesov v bančništvu

CREA je skupaj z Združenjem bank Slovenije organizirala seminar o upravljanju poslovnih procesov (BPM) v bančništvu. Udeležencem seminarja sta strokovnjaka podjetja CREA, Andrej Guštin in Jurij Jerele, predstavila delovanje sodobne procesne organizacije in prednosti, ki jih taka organizacija prinaša.

Predavatelja sta poudarila, da učinkovito upravljanje poslovnih procesov zagotavlja organizaciji prožnost in konkurenčnost z večjo sposobnostjo hitrega uresničevanja sprememb, dolgoročno pa ustvarja prihranke v času, denarju in ostalih virih. Prikazala sta metodologijo procesnega pristopa ter udeležence seznanila z načini upravljanja, nadzora in spremljanja operativnih procesov, tako podpornih in prodajnih kot kontrolnih in upravljavskih.

Obenem sta strokovnjaka podjetja CREA udeležencem predstavila sodobne načine analize in načrtovanja poslovnih procesov v bančništvu. V sklopu študije praktičnega primera sta pojasnila, kako pri načrtovanju procesov zagotoviti mehanizme za povečanje vodstvenega nadzora ter kako vgraditi metrike, ki zagotavljajo kakovostne podatke za spremljanje učinkovitosti procesov.

CREA, vodilna slovenska svetovalna in izvedbena družba na področju upravljanja poslovnih procesov, izvaja poleg seminarjev tudi specializirane interaktivne delavnice s področja upravljanja poslovnih procesov za finančne institucije in ostale organizacije. Več informacij o izobraževanjih se nahaja na spletni strani http://www.crea.si/seminarji.


Prijavi napako v članku