Telefonija
16.08.2006 10:58

Deli z drugimi:

Share

»Cool« mobilnik za mlada dekleta

Milijoni deklet po vsem svetu obožujejo blagovno znamko Hello Kitty. Po novem ima drsni mobilnik BenQ-Siemens AL26 popolni izgled Hello Kitty, s srčkanim amuletom (dobavljen skupaj z mobilnikom) pa se spremeni v poželenja vreden modni dodatek in pravo pašo za oči. Okrašen sprednji del vrhunskega ohišja se sveti v metalik roza barvi in vsebuje podobo svetovno znane muce. Zadnja stran površine se sveti v elegantni beli barvi, medtem ko logotip Hello Kitty z znanim podpisom naredi mobilnik še lepši.

Dekleta lahko BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty upravljajo povsem intuitivno, saj je tako vizualno kot funkcionalno zasnovan prav za potrebe mladih, modno ozaveščenih žensk. Štirismerna tipka uporabnico hitro in priročno vodi po strukturiranem meniju. Velik TFT zaslon s 130*130 točkami in 65.536 barvami zagotavlja optimalno slikovno kakovost, medtem ko 32 -akordne melodije zvonjenja poskrbijo za kakovostno slušno zakulisje.

Dizajn mobilnika BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty je popolnoma usklajen s srčkano muco, obenem pa je Kitty glavni predmet prednastavljenih mobilnih iger, ozadij in melodij zvonjenja, ki ponujajo raznoliko mobilno zabavo.

Hello Kitty je prvič ugledala luč na Japonskem leta 1974 in je od takrat postala ena najbolj znanih svetovnih life-style blagovnih znamk. Srčkana muca z roza pentljo simbolizira prijateljstvo in srečo, krasila pa je že naslovnice mednarodnih modnih revij in prišla na piste priznanih modnih oblikovalcev. Mlada dekleta po vsem svetu norijo za Hello Kitty in mnogo znanih osebnosti so njene oboževalke.

Mlada in modno ozaveščena dekleta bodo z novim mobilnikom BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty vedno korak naprej v najnovejših trendih, obenem pa bodo imele zanesljiv mobilnik, ki je zaradi vrhunske konfiguracije in intuitivnega upravljanja zabaven za uporabo.

BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty bo v Sloveniji na voljo konec leta 2006.


Prijavi napako v članku