Računalništvo, telefonija
17.06.2004 11:11
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ciscov usmerjevalniški sistem za operaterje

Podjetje Cisco Systems je predstavilo usmerjevalniški sistem za operaterje Cisco CRS-1 (Cisco Carrier Routing System). Gre za nov razred usmerjevalniškega sistema, načrtovanega za zagotavljanje neprekinjenega obratovanja, s povečano prilagodljivostjo storitev in dolgo življenjsko dobo za ponudnike telekomunikacijskih storitev in raziskovalne organizacije. Medtem ko zagotavlja več desetletno zaščito investicije, ta inovativni usmerjevalniški sistem omogoča uporabnikom izjemno stopnjevanost omrežnih zmogljivosti in zagotavljanje podatkovnih, govornih in video storitev nove generacije preko konvergiranega IP (Internet Protocol) omrežja.

Cisco CRS-1 vsebuje novo aparaturno in programsko opremo, načrtovano za neprekinjeno obratovanje. Nova aparaturna oprema vsebuje ohišje za linijske kartice, večstopenjsko fabric stikalo in linijske kartice. Zmogljivosti sistema močno povečuje novi član Cisco IOS družine programskih proizvodov – Cisco IOS XR, načrtovan za modularni sistem s stopnjevanostjo do 92 terabitov na sekundo (Tbps). S svojo napredno tehnologijo in vodilnimi zmogljivostmi Cisco CRS-1 omogoča zanesljivo in visoko stopnjevano zagotavljanje širokopasovnih aplikacij, vključno z videom na zahtevo, online igralništvom in interaktivnimi storitvami v realnem času.

Cisco CRS-1 se že preizkuša pri operaterjih in ponudnikih storitev po celem svetu in bo dobavljiv v juliju. Cene za osnovni sistem se prično pri 450 tisoč ameriških zelencih.


Prijavi napako v članku