Programska oprema
22.12.2005 15:26

Deli z drugimi:

Share

Cisco Systems – uvajanje naprednih tehnologij pri partnerjih

Namen predstavljenega spletnega portala Cisco Steps to Success je podpiranje produktivnosti prodajalcev, distributerjev in ostalih poslovnih partnerjev. V nedavni raziskavi med partnerji, ki uporabljajo spletni portal, jih je več kot 50 odstotkov kot eno izmed pozitivnih posledic uporabe portala navedlo višje zadovoljstvo strank, 60 odstotkov pa jih meni, da so zaradi vključevanja portala v svoje tehnološke prakse tudi produktivnejši, saj za namestitve sedaj porabijo manj časa.

Glavni namen portala je učinkovitejše načrtovanje in nameščanje naprednih Cisco tehnologij. Portal Cisco Steps to Success je na voljo poslovnim partnerjem po vsem svetu in ponuja znanje, orodja, priporočila in predloge podjetja Cisco Systems. Vključuje ne le razširjene iskalne zmožnosti za hitro iskanje informacij, vgrajena je tudi zmožnost osveževanja vsebin, module je moč prilagoditi po uporabnikovih potrebah, na voljo pa je tudi takojšen klepet s tehnično pomočjo in telefonska podpora.

“Z uporabo portala smo za projekt namestitve IP telefonske opreme Cisco Call Manager potrebovali teden dni manj kot smo pričakovali. Z uporabo ponujenih orodij smo povečali hitrost nameščanja in integracije, projektne probleme smo izsledili in upravljali bolj učinkovito in s tem povečali zadovoljstvo naših strank,” je povedal Amy McKeown, vodja dela s strankami v podjetju VC3, in dodal: “Portal Cisco steps to Sucess je izboljšal znanje moje ekipe, kar je vodilo v hitrejša nameščanja z manj spremembami v zadnjih minutah.”

Portal povezuje aktivnosti življenjskega cikla storitve (Cisco Lifecycle Services) s prodajno administrativnimi aktivnostmi posameznega partnerja in zagotavlja postopne vire za prodajo, dostavo in podporo tehnologije podjetja Cisco Systems. Pristop storitev življenjskega cikla začrta kritična opravila v celotnem življenjskem ciklu tehnologij (priprava, načrtovanje, oblikovanje, implementacija, delovanje in optimizacija), kar dopolnjuje uspešno izkušnjo strank. Podrobna metodologija življenjskega cikla podjetja Cisco Systems temelji na njihovih raziskavah in razvoju ter na znanju in izkušnjah pridobljenih v izvedenih projektih.


Prijavi napako v članku