29.10.2010 14:04
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco in Citrix ponujata celostno rešitev virtualizacije namizij

Logo
Logo

Podjetji Cisco in Citrix Systems sta napovedali sodelovanje na področju nove združene rešitve virtualizacije namizij, ki bo poenostavila in pocenila izvajanje virtualnih namizij in aplikacij visoke ločljivosti za vse uporabnike v organizaciji, ki to rešitev uporablja.

Nova rešitev Cisco® Desktop Virtualization Solution skupaj s sistemom Citrix XenDesktop združuje Ciscovo združeno računalništvo in Citrixove tehnologije virtualizacije namizij, vključno z aplikacijama FlexCastTM in HDXTM, ter zagotavlja stroškovno učinkovito, prilagodljivo in visoko zmogljivo rešitev, ki omogoča gostovanje, varovanje in optimizacijo virtualnih namizij in aplikacij. Rešitev Cisco Desktop Virtualization Solution s sistemom Citrix XenDesktop je zdaj na voljo prek skupnih partnerjev.

Virtualizacija namizja postaja vedno bolj priljubljena, saj poslovnim uporabnikom na kateri koli lokaciji in prek katere koli naprave na varen in prilagodljiv način zagotavlja namizja in aplikacije operacijskega sistema Windows. Podjetja vseh velikosti so začela uporabljati virtualna namizja, zato so nujne preprostejše in prilagodljive rešitve z integrirano programsko in strojno opremo ter podporo. Nova rešitev virtualizacije namizij podjetij Cisco in Citrix je prva združena rešitev te vrste na trgu. Organizacijam IT zagotavlja preprosto in hitrejšo uvedbo virtualizacije namizij z najboljšimi rezultati, uporabniško izkušnjo in velikimi prihranki.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CISCO SYSTEMS
Za več informacij so vam na voljo pri CISCO SYSTEMS
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CISCO SYSTEMS? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku