Digitalizacija
07.05.2021 10:06
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cenovno najbolj ugoden DVB-T2 H.265 pretvornik in snemalnik v enem, primeren tako za Hrvaško kot tudi Slovenijo

Enostaven, majhen, zmogljiv in cenovno najbolj ugoden pretvornik digitalnega prizemnega signala DVB-T2 H.265/HEVC. Lahko se uporablja kjerkoli je na voljo DVB-T ali DVB-T2 H.264 ali H.265 prizemni signal. Z priloženim univerzalnim daljincem 2in1 (TV)

EDISION PICCO T265 je H.265 HEVC, Full HD DVB-T2 (DVB-T H.264 seveda tudi podpira) je sprejemnik z naprednimi meniji in uporabniškimi pripomočki. Opcijsko lahko dodate USB WIFI za brezskrbno pregledovanje YOUTUBE vsebin. 4-segmentni LED zaslon, tipke na prednji strani (vklop/izklop, programi +/-. Univerzalni daljinski upravljalnik 2in1 za sprejemnik in TV z pred nastavljenimi 4. tipkami za televizorje LG/SAMSUNG, katere je možno kadarkoli reprogramirati za kateri koli TV sprejemnik/ daljinski upravljalnik. Sprejemnik seveda omogoča tudi PVR funkcije – digitalni snemalnik preko USB-ja. S priloženim IR senzorjem na 1.5m kablu pa lahko sprejemnik enostavno postavite v zaprt / skrit prostor, omaro itd. Več novosti – Boljše Cene.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DUNA ŠPENKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DUNA ŠPENKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DUNA ŠPENKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku