Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
30.06.2022 07:34

Deli z drugimi:

Share

Celovite rešitve tiska in grafičnega oblikovanja na enem mestu

Tradicija, strokovnost, izkušnje, stalna težnja po napredku in posledično razvajanje strank z najboljšimi storitvami štejejo za pravi pristop k uspešnemu poslu.
Foto: Birografika BORI
Foto: Birografika BORI

Tiskanje in grafično oblikovanje gresta z roko v roki. Ko potrebujemo omenjene storitve, je najbolje najti ponudnika, ki nam zagotavlja celovitost storitev. Širok spekter znanj v podjetju pomeni, da naročnik lahko vse uredi na enem mestu – in vsi vemo, da je to za uporabnika najboljši možen scenarij. Tega se dobro zavedajo tudi v Birografiki BORI, zato od njih stranke odhajajo zadovoljne in se z veseljem vračajo.

Ena prvih kopirnic v Sloveniji je danes sodobno grafično podjetje, ki se poleg strokovnosti in dolgoletne tradicije lahko pohvali tudi z odgovornostjo do poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja. Birografika BORI ponuja celovit spekter grafično-tiskarskih storitev in izdelkov s področja kopiranja, grafičnega oblikovanja, priprave za tisk, ofsetnega in digitalnega tiska ter knjigoveške dodelave.

Postati želijo najboljši ponudnik grafičnih izdelkov in digitaliziranih storitev za poslovne, javne in zasebne uporabnike.

Novost – spletna trgovina

Od klika do izdelka lahko zdaj v novi spletni trgovini www.birografikabori.si ali na www.bori.si pridete lažje kot kadarkoli prej. Digitalizacija, ki smo ji v svetu priča na vseh nivojih, tudi v tej panogi zahteva rešitve, s katerimi lahko vse uredimo iz podjetja ali od doma.

Tako se v spletni trgovini Birografike BORI lahko v glavnem meniju sprehodimo med vrsto zavihkov, kot so poslovne tiskovine, promocijske tiskovine, katalogi in knjige, tisk na folije, XXL tisk, fotografija, darilni program in še bi lahko naštevali. Na izbiro je torej pestra paleta izdelkov: od vseh vrst tiskarskih in grafičnih rešitev za podjetja do fotoknjig ali koledarjev, ki jih posamezniki tako radi oblikujemo in naročamo. Najbolje pri vsem pa je, da lahko v podmeniju izberemo točno določen izdelek, nato pa odvisno od izbranega izdelka določamo podrobnosti, kot so velikost oziroma format, vrsta tiska, vrsta papirja, razne dodelave in podobno. Prav tako določimo količino, pa tudi termin izdelave glede na to, kako zelo se nam mudi.

Ob tem vam spletna trgovina v zelenem polju samodejno in sproti preračunava, koliko vas bo naročen izdelek stal. Preglednost in transparentnost, kot si ju lahko samo želimo.

Nadomestno izpolnjevanje kvot za zaposlovanje invalidov

Birografika BORI je invalidsko podjetje, saj izpolnjuje pogoj, da je med vsemi zaposlenimi v podjetju najmanj 40-odstotni delež invalidov. Že sam nastanek podjetja je bil povezan s tem, saj je podjetje ustanovila peščica ambicioznih invalidov posameznikov v okviru Društva distrofikov Slovenije.

Ker invalidska podjetja s svojim poslanstvom ogromno naredijo za zaposlovanje in vključevanje invalidov, so pri poslovanju s strani države deležna določene državne pomoči in olajšav. Med njimi je tudi nadomestno izpolnjevanje kvot za zaposlovanje invalidov. Vsi poslovni partnerji, ki so zavezanci za izpolnjevanje kvote in nimajo zaposlenih dovolj invalidov, lahko izkoristijo možnost nadomestne izpolnitve kvote s poslovnim sodelovanjem z Birografiko BORI.

Skrb za okolje, ki je vse bolj pomembna

Poleg tega se lahko pohvalijo tudi z okoljsko naravnanostjo. Vsi proizvodni procesi namreč potekajo ob uporabi varnih, okolju prijaznih tehnologij in surovin. Prav tako si nenehno prizadevajo za skrbno ravnanje z naravnimi viri, energenti in odpadki. Okoljsko naravnanost izkazujejo tudi s certifikatom FSC CoC ter tako spodbujajo k odgovornemu upravljanju gozdov.

Birografika BORI je podjetje, na katerega se obrnete, če želite imeti družbeno odgovornega in dobrega poslovnega partnerja ali pa »zgolj« kakovosten izdelek. Več najdete na spletni strani www.birografikabori.si ali www.bori.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tisk


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

Biro oprema Žolnir d.o.o.

Kovinarska ulica 10, 3000 Celje, Tel: 03 491 94 00
Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore ... Več