Mrežna oprema
05.03.2010 11:07
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CeBIT 2010: Oblikovno všečni usmerjevalnik Asus RT-N56U

Oblikovno všečni usmerjevalnik Asus RT-N56U se odlično ujema s sodobnim pohištvom.
Oblikovno všečni usmerjevalnik Asus RT-N56U se odlično ujema s sodobnim pohištvom.

Obiskovalci računalniškega sejma CeBIT 2010 zagotovo niso spregledali najnovejšega usmerjevalnika podjetja Asus, saj ga odlikuje nadvse zanimiva oblika, ki se več kot odlično ujema tudi s sodobnim pohištvom. Gre za usmerjevalnik s tržno oznako RT-N56U, ki v debelino meri komajda nekaj milimetrov.

Kljub kompaktnim dimenzijam je usmerjevalnik Asus RT-N56U pisan na kožo tudi najzahtevnejšim uporabnikom, saj razpolaga s štirimi gigabitnimi priključni LAN in enim WAN ter podpira brezžično povezavo Wi-Fi standardov a, b, g in n, možnost priklopa vmesnika USB za dostop do mobilnega omrežja tretje generacije HSDPA. Na novinca lahko preko vmesnika USB priključimo tudi tiskalnik in zunanji trdi disk.

Podjetje Asus žal ni razkrilo, kdaj naj bi bil oblikovno všečni usmerjevalnik RT-N56U na voljo v prosti prodaji in koliko bo zanj potrebno odšteti. Če pa gre verjeti spletnim govoricam, potem naj bi novinec na trg prispel v drugi polovici letošnjega leta, njegova maloprodajna cena pa naj bi bila občutno višja od običajnih usmerjevalnikov.


Prijavi napako v članku