Tiskalniki in skenerji
25.05.2010 07:31

Deli z drugimi:

Share

Canon na NT konferenci 2010 z rešitvami za podporo dokumentnim tokovom v podjetjih

Canon na NT konferenci 2010 z rešitvami za podporo dokumentnim tokovom v podjetjih
Canon na NT konferenci 2010 z rešitvami za podporo dokumentnim tokovom v podjetjih

Canon se v okviru letošnje Microsoftove 15. NT konference 2010 predstavlja s svojimi celovitimi dokumentnimi rešitvami za podporo delovnim procesom v podjetjih. Canonov nabor rešitev obsega strojno in programsko opremo za pisarniška okolja ter digitalni produkcijski tisk, torej za področji, na katerih je s svojo inovativnostjo in dolgoletnimi izkušnjami postal eden vodilnih ponudnikov.

V obdobju gospodarskega okrevanja, ki se od konca leta 2009 kaže tudi v tiskarski panogi, je eden pomembnejših ciljev Canona podpreti ponudnike storitev tiskanja. V zadnji raziskavi, katere izsledke so e pred dnevi objavili na sejmu Ipex, se je digitalni tisk izkazal za pomemben tehnološki prispevek k izboljšanju poslovanja tiskarjev in bo tudi v prihodnje igral ključno vlogo v spremenjenem poslovnem okolju.

Canon na letošnji konferenci prikazuje podporo reprografski dejavnosti znotraj podjetij ter poudarja pomen spletnega tiska (Web-To-Print) za nadaljnji razvoj njihovega poslovanja s pomočjo digitalnih tehnologij tiska. Predstavljena rešitev Helix Production Workflow jim prinaša enostavno spletno naročanje z naprednimi funkcijami upravljanja spletnega tiskanja ter tako dodaja vrednost na vseh stopnjah produkcije, pri tem pa prihrani čas in zmanjšuje stroške.

»Učinkovita avtomatizacija in organizacija delovnih tokov, ki jo omogočata digitalni tisk ter spletno naročanje tiskovin, sta ključna za povečanje zadovoljstva strank in posledično višje prihodke,« je pojasnil Goran Sretenoski, vodja programa poslovnih rešitev v Canonu Adrii.

Poleg produkcijskih rešitev Canon predstavlja tudi integriran dokumentni sistem Therefore z naprednim sistemom shranjevanja in upravljanja dokumentov, ki uporabnikom omogoča neposreden, varen in učinkovit dostop do informacij. Therefore se integrira neposredno v obstoječe delovne tokove v podjetju, kjerkoli obstaja potreba po zanesljivem upravljanju dokumentov.

Potreba po nadzoru stroškov in povečanju storilnosti je v podjetjih zapovedala centralizacijo tiskanja dokumentov, ki pa je učinkovita samo z optimalnim upravljanjem izpisnih zmogljivosti večfunkcijskih naprav. Canon uniFLOW je ena najzmogljivejših rešitev za upravljanje tiskanja v pisarniških okoljih vseh velikosti in omogoča jasen pregled in nadzor stroškov izpisov, popolno varnost dokumentov in sledljivost.

Canon kot letošnji veliki sponzor NT konference zagotavlja storitve tiskanja različnih promocijskih materialov, večfunkcijski tiskalnik je na voljo v novinarskem središču, na digitalnem tiskalniku nove generacije imageRUNNER ADVANCE pa se tiska tudi uradno dnevno glasilo konference NT Info. Na Canonovem razstavnem prostoru je udeležencem konference na voljo večfunkcijski tiskalnik iz nabora naprednih barvnih večfunkcijskih pisarniških naprav, na katerem si udeleženci konference lahko ogledajo delovanje centraliziranega sistema tiskanja in natisnejo svoje dokumente.


Prijavi napako v članku