Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Paketi in akcije
16.11.2023 07:00
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Čakate črni petek? Pri Optispinu najboljše ponudbe celo leto

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Če čakate na črni petek, da bi prihranili pri svojih telekomunikacijskih storitvah, čakate zaman! Pri Optispinu verjamejo, da si vsak dan zasluži biti poseben dan za odlične ponudbe.

Ne izgubljajte časa s čakanjem na en sam dan v letu, ko pa lahko vsak dan izkoristite super ponudbe? Optispin vam omogoča, da vedno najdete najboljše naročniške možnosti za internet, televizijo in telefonijo – brez čakanja na posebne popuste.

Kako izkoristiti Optispin?

Sporočite svoje želje
Obiščite spletno stran Optispin.net in izberite storitve, ki vas zanimajo (internet, televizija, telefonija). Nato vnesite svoje specifične želje in potrebe, kot so hitrost interneta, število TV kanalov, ceno in druge pomembne dejavnike.

Lahko pa izpolnite tudi spodnji vprašalnik, kamor lahko vnesete svoje želje.

Pridobite vse najboljše ponudbe

Ko uspešno oddate povpraševanje z vašimi željami, vas v roku 24. ur kontaktirajo prijazni svetovalci, ki vam bodo predstavili vse pakete, ki so na voljo na vaši lokaciji in ki bi bili primerni za vas.

Izberite najboljšo opcijo

Odločitev je na koncu vaša, glede na to, kaj si najbolj želite in na katerega operaterja bi se radi prestavili. Optispin vam torej omogoča, da prihranite čas in denar pri iskanju optimalne naročnine.

Izkoristite rešitev za pridobitev najboljših paketov za internet, televizijo ali telefonijo še danes in uživajte v boljših in kvalitetnejših storitvah.

Naslovna fotografija: Image by d3images on Freepik


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Optispin


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Diamantni partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več