Programska oprema
13.12.2005 09:23

Deli z drugimi:

Share

CA Clarity zopet najboljši


Clarity žanje uspeh za uspehom.

Podjetje CA je objavilo, da so prejeli nagradi “Best Vendor” in “Best Solution” za sistem Clarity na evropski konferenci 2005 Gartner Project and Portfolio Management (PPM). To je že četrta zaporedna nagrada konference PPM “Best Vendor” za CA-jev izdelek Clarity (prej Niku).

Nagrade Gartner PPM Innovation Awards podeljujejo ponudnikom tehnologij in rešitev za njihove rešitve, programe, storitve in podporo. Tokratne nagrade so na konferenci PPM, ki je potekala od 30. novembra do 2. decembra v Lizboni na Portugalskem, izglasovali vodje IT, ki so hkrati najvplivnejši ljudje s področja sprejemanja in uvajanja rešitev PPM.

“Zelo smo počaščeni, ker smo prejeli nagradi Best Vendor in Best Solution na evropski konferenci Gartner PPM,” je izjavil Josh Pickus, podpredsednik oddelka Clarity, Business Service Optimization (BSO) pri podjetju CA. “Ta dvojna nagrada dokazuje tehnične prednosti CA-jeve rešitve Clarity, poudarja pa tudi vrhunsko kakovost naših storitev, podpore, vizije in idejnega vodstva.”

CA in sistem Clarity sta prejela tudi nagrade “Best Vendor” in “Best PPM Strategy” na Gartnerjevi konferenci PPM v Severni Ameriki junija 2005, “Best Vendor” in “Best Solution” na Gartnerjevi evropski konferenci PPM decembra 2004 ter “Best Vendor” na Gartnerjevi konferenci PPM v Severni Ameriki julija 2004.


Prijavi napako v članku