Igre
03.05.2010 16:41
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bungie podpisal desetletno pogodbo z Activision

Bungie podpisal desetletno pogodbo z Activision
Bungie podpisal desetletno pogodbo z Activision

Bungie. Razvijalna hiša, v kateri se razvija močno popularna saga imenovana Halo in ki se je v letu 2007 osvobodila od giganta Microsoft. A kot kaže se bo za naslednje desetletje Bungie zopet zatekel k enemu izmed večjih založnikov.

In kdo je ta založnik, se sprašujete? Verjamete ali ne, izbrali so Activision. Po nemalo problemih, ki jih je omenjeni založnik imel z razvijalnim studiem Infinity Ward, nismo niti pričakovali kaj takšnega, toda očitno se jim obetajo malce lepši časi, saj je Bungie z njimi podpisal desetletno pogodbo. Ta pogodba naj bi bila sestavljena tako, da bo Activision v času pogodbe ekskluzivni založnik za Bungijeve projekte, na katerih bodo delali v naslednjem desetletju. Še vedno pa bo imel Bungie popolno kontrolo kot tudi avtorske pravice nad prihajajočimi igrami.

O tem, kaj bo njihov nov projekt, za enkrat še ni bilo dorečeno, toda znano je, da ti projekti ne bodo le za Xbox 360 kot franšiza Halo, ampak se bodo prikazali tudi na Playstation 3, PC in morda tudi ostalih platformah.


Prijavi napako v članku