Računalništvo, telefonija
08.05.2015 16:50

Deli z drugimi:

Share

Brotherjeva mobilna aplikacija iPrint&Scan je naredila vtis

Popularnost Brother aplikacije iPrint&Scan je poletela v letu 2014 z rekordnimi 130 milijoni natisov in 97-odstotno rastjo glede na leto poprej.
Brother iPrint&Scan aplikacija
Brother iPrint&Scan aplikacija

Brother mobilna aplikacija se je pojavila na trgu v letu 2010 kot prva svoje vrste – z zagotavljanjem edinstvenih funkcij optičnega branja in mobilnega tiskanja. Brezplačna aplikacija iPrint&Scan je danes še izboljšana in ima več kot 3,6 milijonov uporabnikov, ki natisnejo več kot 10 milijonov strani mesečno.

Vsi novejši brizgalni in laserski tiskalniki ter večfunkcijska naprave Brother, z brezžičnim ali žičnim omrežjem, so združljivi s to brezplačno aplikacijo. Uporabnikom omogoča enostavno tiskanje in optično branje neposredno z naprav iOS, Android in Windows Phone 7 – brezplačna dodatna funkcionalnost pametnih telefonov in tablic.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja pri Brother CEE, Agenciji za Slovenijo, Hrvaško in BIH, je povedal: “Vsekakor obstaja jasna naraščujoča potreba po funkcionalnem tiskanju iz mobilnih naprav – naša aplikacija iPrint&Scan je bila osnovana prav s tem namenom. Vsi, poslovni in zasebni uporabniki, želijo, da njihove pametne naprave delujejo pametneje in se nemoteno povezujejo z ostalimi elektronskimi napravami, kot so tiskalniki in optični bralniki. Iz komercialnega vidika je povezljivostna tehnologija posebno privlačna v smislu učinkovitosti in prilagodljivosti – vedno dobrodošla pomoč na terenu.”

Poleg združljivosti z aplikacijo iPrint&Scan imata Brother nova serija barvnih laserskih naprav in serija poslovnih brizgalnih naprav možnost povezovanja prek NFC (near field communication oz. polje bližnje komunikacije) in dostop do storitev Google Cloud Print in AirPrint.

Brotherjevo brezplačno aplikacijo iPrint&Scan lahko prenesete iz trgovine z aplikacijami na iTunes, Google Play, Amazon in Windows Phone.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku