Računalništvo, telefonija
01.03.2005 07:58

Deli z drugimi:

Share

Brother z novim laserjema iz serije HL

Brother je predstavil dva nova cenovno ugodna laserska tiskalnika. Novi modeli s kompaktnim, majhnim ohišjem so enostavno prestavljivi in prenosljivi ter so idealni za uporabo, kjer ima prostorska stiska velik poudarek, kot npr. doma, v prodajalnah, sprejemnicah, ali v pisarnah z velikim številom zaposlenih (npr. klicni centri).

Osnovni model nove serije predstavlja HL-2030 s hitrostjo izpisa 16 strani na minuto, medtem, ko zmore zmogljivejši model HL-2040 natisniti do 20 strani na minuto. Oba ponujata profesionalno 250 listno kapaciteto spodnjega podajalnika papirja, visoko ločljivost izpisa (2.400*600 dpi) ter sta združljiva s PC ali MAC računalniki, na katere ju lahko priklopimo preko paralelnega ali USB vmesnika.

Norbert Aumüller, direktor Brother East Europe podružnice, je izjavil: “Novi modeli HL-20xx serije so idealno dopolnilo dosedanji seriji barvnih Inkjet tiskalnikov. Dodana jim je funkcija visokega varčevanja s kartušo pri črno-belih ali “draft” izpisih – Brotherjeva značilnost ločene enote valja in tonerja pa še vedno ohranja izjemno nizek strošek izpisa.” Dodal je še: “Zadnje raziskave so pokazale visoko rast domače uporabe oz. dela doma. Atraktivne HL-20xx naprave so idealna rešitev za ljudi, delujoče doma ali v oddaljenih pisarnah, oz. za ljudi z občasno potrebo po tiskanju.”

Oba modela sta že na voljo po priporočeni prodajni ceni 33.900 SIT z DDV (HL-2030) in 47.990 SIT z DDV (HL-2040). Brother zastopa in distribuira Trion iz Ljubljane.


Prijavi napako v članku