Računalništvo, telefonija
28.01.2004 17:13
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BrightStor ARCserve Backup r11 za varnostne kopije

Dva dni po prvi predstavitvi BrightStor ARCserve Backup r11 v ZDA, je podjetje Computer Associates (CA) predstavilo novost na področju varnostnega kopiranja tudi v Sloveniji. Na novinarski konferenci v Ljubljani so predstavili predvsem novosti in prednosti nove različice. Prodaja BrightStor ARCserve Backup r11 se, tako kot drugod po svetu, tudi v Sloveniji začne z 2. februarjem 2004, za to bo poskrbelo podjetje Avtera d.o.o, ki je edini uradni distributer za CA v Sloveniji.

CA-jev programski paket BrightStor ARCserve Backup r11 za okolje Windows je zmogljivo orodje za upravljanje z varnostnimi kopijami podatkov, ki organizacijam omogoča integriteto in neprekinjeno dostopnost do kritičnih poslovnih podatkov za okolja Windows, NetWare, Linux, UNIX in Mac OS X strežnike ter odjemalce.
Nova verzija vsebuje napredne možnosti prepletanja, ki bistveno izboljšajo zmogljivosti upravljanja varnostnih kopij za okolja DAS, NAS in SAN.

S podporo okoljem DAS (Direct Attached Storage), NAS (Network Attached Storage) in SAN (Storage Area Network) prinaša najnovejša verzija programa nekaj pomembnih prednosti:


Utrinek s tiskovne konference CA

– zmogljivo prepletanje izvajanja omogoča izvajanje več hkratnih varnostnih kopij
– načina kopiranja disk-na-disk in stopenjski disk-na-disk-na-trak

– Premium agent za Microsoft Exchange omogoča upravljanje z varnostnimi kopijami na nivoju sporočil, poštnega predala in celotne podatkovne baze.
– funkcija “Pre-Flight Check”

– Agent za odprte datoteke (tiste, ki so trenutno v uporabi) s podporo posnetkov VSS.


Prijavi napako v članku