Igre
18.02.2020 20:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna streljanka Warface zdaj tudi za Nintendo Switch

Igralcem je na voljo široka paleta likov, orožij in bojne opreme.
Igralcem je na voljo široka paleta likov, orožij in bojne opreme.

Crytekova spletna prvoosebna streljanka Warface, za katero ni potrebno odšteti niti ficka, je po osmih letih končno na voljo tudi za Nintendov sistem. Obenem gre za prvo igro, ki na Switchu uporablja grafični pogon CryEngine.

Večigralska izkušnja z več kot 80.000 registriranih uporabnikov, ki ponuja tako PvP kot PvE bitke, je luč sveta najprej ugledala na osebnih računalnikih, kasneje pa še na konzolah Xbox 360, Xbox One in PlayStation 4. V njej igralci stopijo v čevlje predstavnika enega od petih vojaških razredov in se preizkusijo v preprostejših načinih (Free For All, Team Death Match, Plant the Bomb, Storm in Blitz), daljših operacijah (The HQ, Cold Peak, in Earth Shaker) ali sodelujejo v razburljivih bojih proti umetni inteligenci. Vsak teden pa imajo možnost odkleniti dodatno vsebino in načine.

Warface na Switchu teče s 30 sličicami na sekundo pri ločljivosti 720p v TV načinu in 540p v ročnem, vsebuje pa giroskopsko podporo za natančnejše merjenje, haptično povratno informacijo HD Rumble ter glasovni klepet. Pri tem velja poudariti, da za igranje ni potrebna naročnina Switch Online.


Prijavi napako v članku