Triki in nasveti
22.11.2010 15:47
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen program za pretvorbo večpredstavnostnih vsebin

Program Format Factory podpira bogato paleto večpredstavnostnih vsebin.
Program Format Factory podpira bogato paleto večpredstavnostnih vsebin.

Se vam je morda že kdaj pripetilo, da vaša večpredstavnostna naprava »ni želela« predvajati videoposnetkov ali glasbe oziroma prikazovati slik zaradi neustreznega formata datotek? To težavo lahko na našo srečo na relativno enostaven način premostimo s pomočjo programske opreme Format Factory. Tu gre namreč za povsem brezplačen program, ki omogoča hitro in enostavno pretvorbo večpredstavnostnih vsebin.

Program Format Factory podpira bogato paleto večpredstavnostnih vsebin. Podprti so vsi vidnejši video (MP4, 3GP, MPG, AVI, WMV, FLV in SWF), avdio (MP3, WMA, AMR, OGG, AAC in WAV) in slikovni (JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF in TGA) formati. Vsestransko uporabno programsko opremo lahko koristimo še za »ripanje« filmov in glasbe, ki so shranjeni na zgoščenkah. Program Format Factory podpira tudi avdio format MP4 za mobilne naprave iPod, iPhone, PSP in BlackBerry ter tehnologije RMVB, Watermark in AV Mux.

Uporaba brezplačnega programa Format Factory je sila enostavna, saj tu zadošča, da izberemo ustrezen format in poiščemo želeno datoteko. Poleg tega je celo v slovenskem jeziku. Program Format Factory je na voljo za prenos na spletni strani http://www.formatoz.com/. V primeru težav ali dvomov pri uporabi programa lahko seveda vedno računate na pomoč uporabnikov Foruma Računalniških novic (http://skrci.me/forum).


Prijavi napako v članku