Igre
28.07.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Ste pripravljeni na novo pustolovščino z Zeldo in Linkom?

Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 je dobil datum izida oziroma vsaj okvirno obdobje izdaje. Čaka nas nov svet in novi sovražniki.
Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 je dobil datum izida oziroma vsaj okvirno obdobje izdaje. Čaka nas nov svet in novi sovražniki.

Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (na kratko BOTW 2) je dobil datum izida oziroma vsaj okvirno obdobje izdaje. Nintendo je na E3 dogodku potrdil, da težko pričakovano nadaljevanje prihaja na Nintendo Switch leta 2022.

Oglejte si napovednik, ki ne prikaže veliko, a vas bo vseeno zagotovo navdušil nad igro.

Med dogodkom smo dobili prvi vpogled v dinamičen svet Breath of the Wild 2, ki je podoben tistemu iz prve igre, vendar z nekaterimi ključnimi razlikami. Kot kaže so se vrnila lebdeča mesta in tudi jadranje skozi oblake, kar nas spominja na Skyward Sword, ki je pred kratkim dobila prenovo za konzolo Switch.

V napovedniku lahko opazimo tudi skrivnostno rokavico na Linkovi roki, ki bo kot kaže nadomestila Sheikah tablico iz prejšnje igre. Kaj točno bomo lahko z njo delalo pa še ni znano. Opazili smo tudi element manipuliranja časa, kar namiguje, da nas čaka kar nekaj presenečenj. Videli smo stare in tudi nekaj novih domiselnih sovražnikov, kot na primer živa kamnita trdnjava z Bokoblini, kar kaže na še bolj dinamično sodelovanje med sovražniki.

Oglejte si še prvi napovednik iz leta 2019, ki prikazuje sistem rovov, ki komaj čakajo, da jih dodobra raziščete.

Več napovednikov si lahko ogledate v rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
Nintendo igre napovedi iger Nintendo Switch

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več