Računalništvo, telefonija
05.12.2019 11:05

Deli z drugimi:

Share

Brat bivšega vodja kolumbijske mafije za lastnim telefonom!

Prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 1 je resnično zanimiva naprava.
Prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 1 je resnično zanimiva naprava.

Letos med proizvajalci pametnih mobilnih telefonov prevladuje predvsem zaslon brez robov in brez nadležnih rež. Poleg tega so se na trgu pojavili tudi telefoni z nenavadnimi oblikami in celo prepogljivi pametnih mobilni telefoni Android, ki so navdušili mnoge. Med njimi najdemo tudi brata bivšega vodja kolumbijske mafije Pabla Escobara, ki je nedavno predstavil nadvse zanimiv prepogljiv pametni mobilni telefon, ki je opremljen z zmogljivo opremo in je relativno poceni.

Prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 1 je opremljen z nadvse kakovostnim zaslonom AMOLED z 19,8-centimetrsko oziroma 7,8-palčno diagonalo in ločljivostjo FHD+, za poganjanje mobilnega operacijskega sistema Android 9.0 pa je zadolžen mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 855. Tu najdemo še šest oziroma osem gigabajtov sistemskega pomnilnika LPDDR4X in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti prostora. Dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija kapacitete 4.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja.

Na hrbtni strani pametnega mobilnega telefona Escobar Fold 1 najdemo dvojno kamero ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in 20 milijonov slikovnih točk. Novost meri 134 x 190,35 x 7,6 milimetrov in tehta 320 gramov, skupno pa jih bodo izdelali 100 tisoč primerkov. Novost je bila zasnovana v Združenih državah Amerike in izdelana v Hongkongu. Za nakup telefona Escobar Fold 1 opremljenega s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora je treba odšteti preračunanih 315 evrov, za zmogljivejši model opremljen z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti prostora pa je treba odšteti preračunanih 451 evrov, kar ni ravno drago.


Prijavi napako v članku