Računalništvo, telefonija
23.08.2011 10:24

Deli z drugimi:

Share

Brand-Rex prvi z nazivom “carbon neutral company”

Brand-Rex je prvi proizvajalec univerzalnega ožičenja, ki na podlagi znižanja emisij toplogrednih plinov na vseh ravneh svojega globalnega poslovanja pridobil status "Carbon Neutral Company"
Podjetje Advant se kot edino podjetje v Sloveniji ponaša s statusom SISTEMSKI CENTER - Brand Rex.
Podjetje Advant se kot edino podjetje v Sloveniji ponaša s statusom SISTEMSKI CENTER - Brand Rex.

Brand-Rex, svetovno priznani proizvajalec univerzalnega računalniškega ožičenja, ki na podlagi znižanja emisij toplogrednih plinov na vseh ravneh svojega globalnega poslovanja pridobil status “Carbon Neutral Company” (dobeseden prevod bi bil ogljik-nevtralno podjetje oz. podjetje ki ne povzroča emisij toplogrednih plinov). Status podeljuje British Standards Institute (BSI) na podlagi izpolnjevanja standarda PAS2060, ki v grobem zahteva, da podjetje s svojimi proizvodi, storitvami, poslovanjem in aktivnostmi ne povečuje emisij CO2 ter drugih toplogrednih plinov v ozračju oz. zmanjšuje svoj “toplogredni odtis” (carbon footprint).

Podjetje je to doseglo z npr. spremembo gretja njihovih tovarn (z nafte na plin), delno nadomestitvijo logistike po zraku z tisto po morju, zmanjševanjem papirne administracije in uvajanjem digitalne, vpeljavo LED osvetlitve v lastnih tovarnah itd. Podjetje Brand-Rex je na COMMS EXPO drugič zapored prejelo naziv proizvajalca leta.

Podjetje Advant se kot edino podjetje v Sloveniji ponaša s statusom SISTEMSKI CENTER – Brand Rex, kar jim omogoča izvedbo celovitih in vrhunsko izvedenih projektov optičnega ali bakrenega ožičenja s 25-letno garancijo, organizacijo šolanja izvajalcev ožičenja – po konkurenčnih cenah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku