Računalništvo, telefonija
14.12.2006 07:16
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Božičku in dedku Mrazu lahko pišemo prek spleta

Microsoft Slovenija in njegovo partnersko podjetje B4Contact sta že tretje leto zapored predstavila spletno mesto www.prazniki.net, namenjeno popestritvi prazničnega prednovoletnega časa. Na spletnem mestu, ki temelji na najsodobnejši Microsoftovi tehnologiji, je mogoče prebrati in oceniti že objavljena pisma Božičku in dedku Mrazu ter objaviti svoja in se tako potegovati za številne privlačne nagrade. Letošnje spletno mesto prinaša več novosti, kot so glasovna sporočila in videoposnetki lanskih pisem, obenem pa se je razširil tudi nabor sponzorjev, ki so prispevali 100 nagrad za najbolje ocenjena pisma.

Slovenski Microsoft in podjetje B4Contact želita s spletnim mestom www.prazniki.net otrokom, njihovim staršem ter vzgojiteljem in učiteljem, ki pomagajo otrokom pri zapisovanju novoletnih želja, popestriti decembrski prednovoletni čas in jim omogočiti, da s pomočjo tehnologije na zabaven način izrazijo svojo ustvarjalnost. Spletno mesto tako nudi možnost objavljanja pisem, obenem pa nudi tudi različne slike in druge vsebine, s katerimi lahko pisci popestrijo in obogatijo svoje želje.

Spletno mesto temelji na Microsoftovi najnovejši spletni tehnologiji Windows SharePoint Services 2007 ter zagotavlja zanesljivo in varno platformo. Podjetji vsako pismo zaradi zagotavljanja zaščite otrok pred neprimerno vsebino pred objavo preverita. Novost je možnost pošiljanja glasovnih sporočil, poleg tega pa bosta letos nagrajena tudi dva izmed učiteljev, ki vzpodbujajo in pomagajo otrokom pri pisanju pisem.


Prijavi napako v članku