Računalništvo, telefonija
07.07.2020 07:56
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo novi telefon Samsung opremljen z ogromno baterijo?

Samsung Galaxy M41 bomo lahko brez polnjenja uporabljali več dni zapored.
Samsung Galaxy M41 bomo lahko brez polnjenja uporabljali več dni zapored.

Če uporabljate pametne mobilne telefone z veliki zasloni in zmogljivo strojno opremo, dobro veste, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Zato ne preseneča, da so inženirji podjetja Samsung pri pripravi pametnega mobilnega telefona Galaxy M41 veliko pozornosti namenili bateriji. Novost bo namreč opremljena tako z nadvse zmogljivo baterijo kot tudi s sistemom za hitro polnjenje, kar bo nedvomno razveselilo mnoge.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M41 bo dejansko opremljen z baterijo zmogljivosti 6.800 miliamper ur in sistemom hitrega polnjenja zmogljivosti 15 vatov. Čeprav dandanes obstajajo precej hitrejši sistemi za polnjenje baterij, nas tudi omenjeni sistem ne bo pustin na cedilu. Poleg tega bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M41 treba polniti precej manj pogosto kot primerljive naprave. Ob običajni uporabi bi ga lahko namreč polnili le dvakrat do trikrat tedensko.

Novi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M41 naj bi bil opremljen še s 16,5-centimetrskim oziroma 6,5-palčnim zaslonom OLED in vgrajenim tipalom za prstne odtise. Poleg tega naj bi ponujal še mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 730, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Tu bomo našli še sistem treh fotoaparatov z glavnim tipalom ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk in 3,5-milimetrski priključek za slušalke.


Prijavi napako v članku