Telefoni
03.12.2019 06:29

Deli z drugimi:

Share

Bo novi Galaxy Note10 Lite kot nalašč za ljubitelje sebkov?

Novi Samsung Galaxy Note10 Lite naj bi bil kot nalašč za zajemanje sebkov.
Novi Samsung Galaxy Note10 Lite naj bi bil kot nalašč za zajemanje sebkov.

Nedavno so na svetovni splet zašle govorice o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Note10 Lite, ki naj bi bil v osnovi cenejša različica precej dragega modela Galaxy Note10. Dejansko bo tu šlo za poslovni telefon srednjega cenovnega razreda, ki naj bi bil opremljen s procesorjem Qualcomm oziroma Exynos, sistemskim pomnilnikom kapacitete do največ šest gigabajtov in vgrajenim pomnilnikom z največ 128 gigabajti prostora za shranjevaje podatkov. Pri pripravi cenejšega pametnega mobilnega telefona Galaxy Note10 Lite naj bi podjetje Samsung uporabilo še klasičen raven zaslon, ki je seveda cenejši od ukrivljenega. Tu naj bi bila zagotovljena podpora za digitalno pero Samsung S Pen.

Glede na najnovejše spletne govorice pa naj bi bil novi Samsung Galaxy Note10 Lite vsaj v nečem boljši od precej dražjega modela Galaxy Note10. Medtem ko slednji razpolaga s spletno kamero ločljivosti »zgolj« 10 milijonov slikovnih točk, bo novinec imel za zajem sebkov in opravljanje videokonferenc na voljo spletno kamero ločljivosti kar 32 milijonov slikovnih točk. Telefon Galaxy Note10 Lite bo torej namenjen mlajšim uporabnikom, ki želijo napravo z velikim zaslonom in digitalnim peresom, vendar po cenovno ugodnejši ceni.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note10 Lite naj bi na trg prispel v začetku naslednjega leta. Novost bo na voljo s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika, kar je za dva gigabajta manj v primerjavi z modelom Galaxy Note 10, bo pa ta občutno cenejši.


Prijavi napako v članku