Računalništvo, telefonija
24.03.2012 16:42
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliža se konferenca Podim 2012

Konferenca podim se bo letos odvijala 4. in 5. aprila
Konferenca podim se bo letos odvijala 4. in 5. aprila

4. in 5. aprila se bo v Mariboru odvijala konferenca PODIM. Na nepozabni dvodnevni podjetniški izkušnji na kateri boste spoznali več kot 50 izjemnih domačih in tujih govorcev, izkušenih strokovnjakov s področja podjetništva, vodenja podjetij, kreativnosti, financiranja podjemov in trženja inovacij.


Na letošnji konferenci boste lahko sodelovali na vrhunskih predavanjih in delavnicah. Na podlagi lastnih izkušenj vam bo Oren-a Michaels predstavil kako zgraditi globalno podjetje. Oliver Holle bo govoril o svojih izkušnjah z evropskimi startup podjetji in genih perspektivnega startup podjetja. Na praktični delavnici bo Raphael H Cohen govoril o izbiri najboljših inovacij in trženju le teh. Vito Orazhem bo na delavnici govoril o organizaciji kreativnega procesa v podjetjih z namenom hitre rasti. Nastja Mulej, certificirana trenerka de Bonovih metod pa bo organizirala dve delavnici na temo “Šest klobukov razmišljana” in “Lateralno razmišljanje”.Na konferenci bo moč videti tudi šest okroglih miz na katerih boste priča zanimivim soočenjem.


Pridružite se več kot 300 udeležencem in pridobite nova znanja, motivacijo in ključna poznanstva za vaš novi podjetniški preboj. Bodite tudi med prvimi, ki boste izvedeli katero izmed 124 podjetij prijavljenih na Start:up Slovenija bo zmagalo, prejelo ček za 10.000 EUR in iz rok ministra za gospodarstvo in tehnološki razvoj mag. Radovana Žerjava prejel kristalni kipec, ki simbolizira laskav naziv “Slovenski startup leta 2012“.


Prijavi napako v članku