Programska oprema
23.11.2007 09:28

Deli z drugimi:

Share

BitDefender nominiran za Best of IT ChannelVision nagrade

BitDefender, večkrat nagrajeni globalni ponudnik protivirusnih programov in podatkovnih varnostnih rešitev, je objavil, da je prejel dve nominaciji za nagrade Best of IT ChannelVision. BitDefenderjeve rešitve ciljajo na najvišjo mesto v kategoriji najboljših programskih rešitev za proizvajalce računalnikov (Best System Builder Solution: Software) ter kategoriji najboljših strategij ponudnikov storitev (Best xSP Channel Strategy) na dogodku IT ChannelVision Fall 2007.

Nagrade Best of IT ChannelVision so edine tovrstne nagrade, o katerih glasujejo zgolj udeleženci dogodka, torej sistemski integratorji ter ponudniki storitev. Konferenco IT ChannelVision, ki se je letos odvijala v Kaliforniji (ZDA), organizira podjetje Vision Events, ki je sicer v lasti podjetja Gartner, Inc.

“Veseli nas, da smo prejeli nominaciji v kar dveh kategorijah. Prodajalci računalnikov in ponudniki storitev očitno prepoznajo naše prednosti in jih cenijo,” je ob tej priložnosti povedal Bogdan Dumitru, BitDefenderjev CTO. “Nominaciji potrjujeta, da so naše rešitve celovite in zanesljive.”

Za več informacij o BitDefenderjevih rešitvah obiščite spletno stran www.bitdefender.si.


Prijavi napako v članku